Извозна стратегија

• Креатор на темата Креатор на темата leandra
  • Време на започнување Време на започнување
Onak , и сам занеш дека нема.. не ради тоа што е добра владата и Грујо , не е добра,тука затоа што НЕМА друг кој да го замени...ајде кажи у кого гледаш ти надежи..кажи ми прав човек и права опција за иден премиер..

п.с. Немој само брат Љубе жити мене, ќе ти се смее народ

зашто не брат љубе? па нели беше муабетот дека треба некој друг? и вмро и сдсм ги видовме... дај друго дете.. еве сега на сценава има човек кој може да ги замени постоечкиве и треба да се даде шанса на нов лик и нова идеологија... има следечи, а тоа е баш брат љубе... дајте шанса на друга, понова и доста јака партија... да видиме дали они знаат-умеат или не... овие ги видовме до сега... него не сме го виделе ниеднаш... ако се испосере како што се испосраа и претходниве, на следните избори ке им се суди исто како што на овие сега ке им се суди на избори...

зашто не брат љубе? па нели беше муабетот дека треба некој друг? и вмро и сдсм ги видовме... дај друго дете.. еве сега на сценава има човек кој може да ги замени постоечкиве и треба да се даде шанса на нов лик и нова идеологија... има следечи, а тоа е баш брат љубе... дајте шанса на друга, понова и доста јака партија... да видиме дали они знаат-умеат или не... овие ги видовме до сега... него не сме го виделе ниеднаш... ако се испосере како што се испосраа и претходниве, на следните избори ке им се суди исто како што на овие сега ке им се суди на избори...

1.причина

2. причина http://daily.mk/Sitel/publika_boshkoski_sorabotuva_so_sdsm_i_crvenkovski/551440

А за болдираното....Љубе бил нови лик , и нова идеологија...wowwwwww :pos: :pos: :pos:

^ Јас овде по втор пат се согласувам со Цитро во врска со предлогот.
Само Чак Норис на овие ќе не извади од бедата благодарение на постоечкиве.

Колку повеќе има зголемување на производството толку повеќе назадуваме така гледав ја во затгајст.

Инаку за извоз ќе ја извезиме онаа маглата Итар Пејо што ги терал да ја собираат мариовците место волна.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom