BruceDickinson'
Iron Maiden
- Член од
- 1 јуни 2010
- Мислења
- 4
- Поени од реакции
- 2
Слушнав нешто дека Iron Maiden ќе настапат на Sonisphere 2011 Бугарија.. Ако имате слушнато нешто или знајте... кажете! 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Незнам по кој пат... ама мене ке ми е прв, секако ако е вистина то шо слушнав дека ке настапатПо кој пат?...
Слушнав нешто дека Iron Maiden ќе настапат на Sonisphere 2011 Бугарија.. Ако имате слушнато нешто или знајте... кажете!![]()
Sonisphere Италија - Iron Maiden, Slipknot, Linkin Park, Apocalyptica, Guano Apes, Motorhead, Rob Zombie, Papa Roach и много други.
Другар се читаш ли што пишуваш ти? Наброј ми поквалитетен бенд од Мејден.Бројот на настапи на Боро Чорба = бројот на настапи на Мејден во Бугарија.
Аман бе, има еден куп поквалитетни бендови од нив, не зезајте. Мејден та Мејден, 15464 години исти звук. А првиот албум си го слушнал, а сите.
Ако најават подобри бендови, ќе одам, Мејден ... не.
Инаку, некој спомна Слипнот. Не се надевајте, пак се на пауза.
Dream Theater, Symphony X, Metallica. Доволно?Другар се читаш ли што пишуваш ти? Наброј ми поквалитетен бенд од Мејден.
Dream Theater, Symphony X, Metallica. Доволно?
Металика се едни и единствени што се јадат во квалитет со Мејден, тоа е факат прашај кого сакаш.Dream Theater, Symphony X, Metallica. Доволно?
Бројот на настапи на Боро Чорба = бројот на настапи на Мејден во Бугарија.
Аман бе, има еден куп поквалитетни бендови од нив, не зезајте. Мејден та Мејден, 15464 години исти звук. А првиот албум си го слушнал, а сите.
Ако најават подобри бендови, ќе одам, Мејден ... не.
Инаку, некој спомна Слипнот. Не се надевајте, пак се на пауза.