BruceDickinson'
Iron Maiden
- Член од
- 1 јуни 2010
- Мислења
- 4
- Поени од реакции
- 2
Слушнав нешто дека Iron Maiden ќе настапат на Sonisphere 2011 Бугарија.. Ако имате слушнато нешто или знајте... кажете! 

Незнам по кој пат... ама мене ке ми е прв, секако ако е вистина то шо слушнав дека ке настапатПо кој пат?...
Па би требало или они или Слипнот а може и двата бенда, да направат ко лани две вечери. Можно е и SOAD да дојдат колку што разбрав или Mastodon.Слушнав нешто дека Iron Maiden ќе настапат на Sonisphere 2011 Бугарија.. Ако имате слушнато нешто или знајте... кажете!![]()
За Софија, можете да следите тука:Sonisphere Италија - Iron Maiden, Slipknot, Linkin Park, Apocalyptica, Guano Apes, Motorhead, Rob Zombie, Papa Roach и много други.
Другар се читаш ли што пишуваш ти? Наброј ми поквалитетен бенд од Мејден.Бројот на настапи на Боро Чорба = бројот на настапи на Мејден во Бугарија.
Аман бе, има еден куп поквалитетни бендови од нив, не зезајте. Мејден та Мејден, 15464 години исти звук. А првиот албум си го слушнал, а сите.
Ако најават подобри бендови, ќе одам, Мејден ... не.
Инаку, некој спомна Слипнот. Не се надевајте, пак се на пауза.
Dream Theater, Symphony X, Metallica. Доволно?Другар се читаш ли што пишуваш ти? Наброј ми поквалитетен бенд од Мејден.
Само Metallica од овиеDream Theater, Symphony X, Metallica. Доволно?
Металика се едни и единствени што се јадат во квалитет со Мејден, тоа е факат прашај кого сакаш.Dream Theater, Symphony X, Metallica. Доволно?
Боговите на Хеви металот се тие... не си арен што пишуешБројот на настапи на Боро Чорба = бројот на настапи на Мејден во Бугарија.
Аман бе, има еден куп поквалитетни бендови од нив, не зезајте. Мејден та Мејден, 15464 години исти звук. А првиот албум си го слушнал, а сите.
Ако најават подобри бендови, ќе одам, Мејден ... не.
Инаку, некој спомна Слипнот. Не се надевајте, пак се на пауза.