Windfucker
Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
- Член од
- 30 април 2010
- Мислења
- 8.459
- Поени од реакции
- 15.326
- Локација
- Wolfpack Reproducing Area
- Веб-сајт
- dangerousminds.net
Далеку сум од кавалер ама се однесувам пристојно барем на состанок и изгледам пристојно (барем од далеку некоја да ме гледа). Инсистирам да платам сметка, да се истуширам пред состанок, измијам заби, облечам здрава и испрана облека, за време на состанок не разговарам за фудбал, политика, војска и цицките на бившите. Не разговарам 20 минути на мобилен тел. за време на состанокот, не типкам пораки, не повторувам 100 пати дека е досадно во градот и не се мочам во парк.Се смеам на нејзините шеги без разлика колку и да се глупи (дури и ако ми речи дека е досадно во градот и мисли дека тоа е смешно) и не се пулам дискретно во деколтето.
Од некавалерска страна е тоа што не отворам врата на кола, инсистирам на одење кај мене во стан и ако се согласи инсистирам и на секс ако е можно на прв состанок, ретко подарувам цвеќе, бегам прв ако ме нападни поголема вооружена група.
Од Дама очекувам да не ми зборува за Мејсон како маг, да не слуша турбо-фолк, да не ми кажува на секој 5 мин. дека бебињата од сестра е се преслатки и најубави на свет(како да некаде на свет има грди бебиња), да менува редовно влошки, да има одено во хор барем во основно, да има помал бицепс од мојот, да нема Принц Валијант фризура, да не и биди Славко Јаневски омилен писател ниту Тони Михајловски омилен поет, да не членува на форуми и да нема блог, да не јаде 10-ка со кромид.
Од некавалерска страна е тоа што не отворам врата на кола, инсистирам на одење кај мене во стан и ако се согласи инсистирам и на секс ако е можно на прв состанок, ретко подарувам цвеќе, бегам прв ако ме нападни поголема вооружена група.
Од Дама очекувам да не ми зборува за Мејсон како маг, да не слуша турбо-фолк, да не ми кажува на секој 5 мин. дека бебињата од сестра е се преслатки и најубави на свет(како да некаде на свет има грди бебиња), да менува редовно влошки, да има одено во хор барем во основно, да има помал бицепс од мојот, да нема Принц Валијант фризура, да не и биди Славко Јаневски омилен писател ниту Тони Михајловски омилен поет, да не членува на форуми и да нема блог, да не јаде 10-ка со кромид.