Ранобудници

Сега станав :pos::pos::pos::pos::pos::pos:, ехееееееееее десет работи сработив досега ама има уште работа :pos::pos::pos::pos::pos:. Имам проблем кога е многу ладно за разбудување рассонување и освежување како мечките сум знам да се разбудам и еден саат во кревет лежам затоа што сум голем спанко, ама обично 8 сабајле на нозе сум скоро секоја ден.....

не сум ама ич ранобудник. три дена да спијам ќе си спијам, а кога сум прва смена на школо ми иде да си се самоубијам. одма како цела енергија да ми се истрошува уште не помината недела, а на две недели се сменуваме :uvo: ретко се случува сите денови да појдам на време.
а вака за викенди или празници нема шанси да станам во 8-9.
имам пробано еднаш-два пати да станам порано за викенд и ми се гледа како долг денот и башка ми студи на сабајле и нема што да правам....си се враќам в кревет.

Се сум, освен ранобудник. Само да се разбудам рано, тоа значи дека нешто не е во ред или можеби дека апокалипса се спрема. :icon_lol: Јас и онака си патам од несоници, нема шанси да заспијам пред 4 сабајле у најдобар случај, па така кога треба да станувам рано ми се плаче... И сум кенкавица жива, така што избегавам муабет сабајлечки, барем додека не се расонам, после сум си ко што треба... :) И што е најтрагично и да сум спиена само три саати, вечерта пак пред 4 нема шанси да заспијам. Биоритамот ми е сјебан до даска.

Викендот легнувам во 3 станувам во 12 часот,кога сум прва смена 6:30,a кога сум втора смена 9 часот.

Секој ден,во изминативе 10 години се будам од 6 до 7 наутро,без разлика дали е викенд или работен ден.Не сум спанка и неможам да сфатам како може некој да спие до 12часот.

Јас не сум ранобудник туку некој пат заборавам дека треба да спијам, и така си продолжувам по некој ден два без спиење.

Легнувам во 8 наутро, се будам во 5 попладне, шампион :ojea:

Стануам рано, без разлика дали имам обврски или не.Стандард ми е станување меѓу 7 и 8, и во 12 легнување навечер. убаво ми е чувството кога знам дека цел ден е пред мене.

Ептен сум ранобудна и мразам што не можам долго да спијам, досадно ми е сабајле кога сите спијат и нема што да правам.
Ми се случува да легнам во 5 сабајле и да станам во 10, наспана.
Сите бараат лек како да стануваат рано, а јас барам начин како да спијам подолго. :)

еееееееее за ова тек сабајле ке видиме кој е кој- раноранец :salut:

Јас не сум ранобудник туку некој пат заборавам дека треба да спијам, и така си продолжувам по некој ден два без спиење.

Исто и јас :pos:

Секој ден,во изминативе 10 години се будам од 6 до 7 наутро,без разлика дали е викенд или работен ден.Не сум спанка и неможам да сфатам како може некој да спие до 12часот.
eeeeeej leandra, pa kaj si ???? http://static.diary.ru/userdir/1/9/2/9/1929493/61447386.jpg me zae*a ma - rekov stanata si i ja odma kafevovo- a ti????:smir:

--- надополнето ---

eve vi gi deneshnite „grabachi na denot„ -

Секако дека сум станата,но не се лепам веднаш на компјутер. Не кажа иначе секое утро ќе ти се пријавувам како „разбудена“,дај ми телефон ќе ти пуштам титки :)))

Секако дека сум станата,но не се лепам веднаш на компјутер. Не кажа иначе секое утро ќе ти се пријавувам како „разбудена“,дај ми телефон ќе ти пуштам титки :)))
:back:- па очекував да те најдам ОВДЕ- (заради кафенцето де) - затоа ти пишав, штом видов дека те нема
Koshechka_07.gif

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom