Ранобудници

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Сега станав :pos::pos::pos::pos::pos::pos:, ехееееееееее десет работи сработив досега ама има уште работа :pos::pos::pos::pos::pos:. Имам проблем кога е многу ладно за разбудување рассонување и освежување како мечките сум знам да се разбудам и еден саат во кревет лежам затоа што сум голем спанко, ама обично 8 сабајле на нозе сум скоро секоја ден.....

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
не сум ама ич ранобудник. три дена да спијам ќе си спијам, а кога сум прва смена на школо ми иде да си се самоубијам. одма како цела енергија да ми се истрошува уште не помината недела, а на две недели се сменуваме :uvo: ретко се случува сите денови да појдам на време.
а вака за викенди или празници нема шанси да станам во 8-9.
имам пробано еднаш-два пати да станам порано за викенд и ми се гледа како долг денот и башка ми студи на сабајле и нема што да правам....си се враќам в кревет.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Се сум, освен ранобудник. Само да се разбудам рано, тоа значи дека нешто не е во ред или можеби дека апокалипса се спрема. :icon_lol: Јас и онака си патам од несоници, нема шанси да заспијам пред 4 сабајле у најдобар случај, па така кога треба да станувам рано ми се плаче... И сум кенкавица жива, така што избегавам муабет сабајлечки, барем додека не се расонам, после сум си ко што треба... :) И што е најтрагично и да сум спиена само три саати, вечерта пак пред 4 нема шанси да заспијам. Биоритамот ми е сјебан до даска.

insence

VendettaQ
Член од
30 јануари 2011
Мислења
193
Поени од реакции
12
Викендот легнувам во 3 станувам во 12 часот,кога сум прва смена 6:30,a кога сум втора смена 9 часот.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Секој ден,во изминативе 10 години се будам од 6 до 7 наутро,без разлика дали е викенд или работен ден.Не сум спанка и неможам да сфатам како може некој да спие до 12часот.

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Јас не сум ранобудник туку некој пат заборавам дека треба да спијам, и така си продолжувам по некој ден два без спиење.

gODHEAD

Crucified
Член од
6 декември 2007
Мислења
1.827
Поени од реакции
1.163
Легнувам во 8 наутро, се будам во 5 попладне, шампион :eek:jea:

Член од
10 март 2009
Мислења
1.300
Поени од реакции
1.161
Стануам рано, без разлика дали имам обврски или не.Стандард ми е станување меѓу 7 и 8, и во 12 легнување навечер. убаво ми е чувството кога знам дека цел ден е пред мене.

Setsuko

Модератор
Член од
29 јануари 2006
Мислења
6.405
Поени од реакции
5.962
Ептен сум ранобудна и мразам што не можам долго да спијам, досадно ми е сабајле кога сите спијат и нема што да правам.
Ми се случува да легнам во 5 сабајле и да станам во 10, наспана.
Сите бараат лек како да стануваат рано, а јас барам начин како да спијам подолго. :)

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.114
еееееееее за ова тек сабајле ке видиме кој е кој- раноранец :salut:

@cool@

Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.114
Секој ден,во изминативе 10 години се будам од 6 до 7 наутро,без разлика дали е викенд или работен ден.Не сум спанка и неможам да сфатам како може некој да спие до 12часот.
eeeeeej leandra, pa kaj si ???? http://static.diary.ru/userdir/1/9/2/9/1929493/61447386.jpg me zae*a ma - rekov stanata si i ja odma kafevovo- a ti????:smir:

--- надополнето ---

eve vi gi deneshnite „grabachi na denot„ -

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Секако дека сум станата,но не се лепам веднаш на компјутер. Не кажа иначе секое утро ќе ти се пријавувам како „разбудена“,дај ми телефон ќе ти пуштам титки :)))

@cool@

Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.114
Секако дека сум станата,но не се лепам веднаш на компјутер. Не кажа иначе секое утро ќе ти се пријавувам како „разбудена“,дај ми телефон ќе ти пуштам титки :)))
:back:- па очекував да те најдам ОВДЕ- (заради кафенцето де) - затоа ти пишав, штом видов дека те нема

Kajgana Shop

На врв Bottom