Хуманост на дело: Кајганџии даруваат крв! [12.02.2011 - С.Д Стив Наумов - Скопје]

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ќе ја поддржите хуманитарната акција за дарување крв?

• Вкупно гласачи
    692
Едит: Тончи, ако ме има на некоја слика не ја објавувај хаха
Не мора ни да објави фотографија. Тие што го знаат точкест нека се сетат на неговата фотографија, ко брат да му е на filipronaldo :)

Јас ги јадев препечените наполитанки. Хуманитарец1.

И срам да ви е. Јас не донирав па дојдов! (ако не, ке свиркавме заедно на студентките)

Не мора ни да објави фотографија. Тие што го знаат точкест нека се сетат на неговата фотографија, ко брат да му е на filipronaldo :)

До толку ли? хаха.

Јас ги јадев препечените наполитанки. Хуманитарец1.

И срам да ви е. Јас не донирав па дојдов! (ако не, ке свиркавме заедно на студентките)

Ти дојде да јадеш само. А да и да глеаш како тресат ќебиња.

Стајте некое сликиче или дајте линк да видиме. Мислам дека првата или втората е од мене заедно со уште некој додека пумпаме :D Ама фацата на таа ми е... за плачење... со подочњаци до колена - 4 саати спиен :D

kajgana_9626.jpg

HITCH домаќинката ги пречекува крводарителите

kajgana_9630.jpg

ЅОНЕ дели листови прашалници

kajgana_9637.jpg

Магде пополнува прашалник во кој потврдува дека е здрава и подготвена за крводарување. На Тони Интер можеш секогаш да се потпреш :)

kajgana_9644.jpg

Прва тура кајганџии, нека пишат после никови.

kajgana_9652.jpg

Алекс Д Грејт и ЅОНЕ на ред.

kajgana_9654.jpg

kajgana_9657.jpg

ЅОНЕ ми вика „таванот, таванот“ и јас фотографираф од таван кон него.

kajgana_9666.jpg

Ацид со гиковскиот часовник, ама часовникот е најмалку битен во приказнава :)

kajgana_9668.jpg

Уште нови членови на форумот на кои не им ги запамтив никовите.

kajgana_9670.jpg

Се полни корпата со крвни единици :)

kajgana_9674.jpg

Ла Лока

kajgana_9679.jpg

Толку од мене. Просторијата беше мала и не сакав да се мотам цело време таму, да пречам.

Убави фотки Тончи, штета што не ме фати и мене со игла у вена :)

Next Time... рок бендот :)
ivan^^ ја фатиф и Хич, за гуша, нешто неќе да глуми во „Десетка со кромид“ :pos:

Дали е тоа Хич на едната слика?! Или мене од виното ми се мати нешто???

Ацид, со игла те нема, ама со цигара те има! :pos:

Дали е тоа Хич на едната слика?! Или мене од виното ми се мати нешто???

ХИЧ ис брингинг секси бек :pos:
Се гледа дека Хич има долга црна коса и црна јакна. Исто како и барем уште 20-30 илјади девојки во градов минимун.

Мене ми е стварно многу криво што не дојдов. Крејзи ин Лав известила, ама сакам и јас да се извинам што не донирав крв. Ме фати јака настинка, висока температура и во саботата давав крв, ама во лабораторија за испитување. Штом оздравам одам да донирам крв.
Браво за успешноста на акцијава. Секоја чест.

А шо е усфари финтата од Хич слика да немат? Демек да не знајме како изглеат или нешо?

А шо е усфари финтата од Хич слика да немат? Демек да не знајме како изглеат или нешо?

Око за око, паста за заби!!!

Хич не залепи плакат на местото за крводарување, нема ни јас да лепам слики од неа на форум.

Око за око, паста за заби!!!

Хич не залепи плакат на местото за крводарување, нема ни јас да лепам слики од неа на форум.

Хич само ќе ви каже дека се прави важна! :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom