Фала Богу што сум женско

Организирано гледање во просториите на КШК тимот.
Набавени се семки, пуканки и остали неопходни продукти за занимација додека се гледа некое добро шоу.

Алкохол имаме ама ќе го даваме после чинот за залечување на раните и за славје, тоа зависи кој за кого навивал :pos:

Лелее не сте зеле ориганце ќе ве убијам еј колку пати треба да ви кажам....

bek on topik !
bandini.jpg

@cool@ и MacedonianGirl

girl_in_the_tower_348015.jpg

Karlovich ја ослободува Жич од кулата каде што беа на екскурзија...

Лелее не сте зеле ориганце ќе ве убијам еј колку пати треба да ви кажам....

bek on topik !
bandini.jpg

@cool@ и MacedonianGirl

girl_in_the_tower_348015.jpg

Karlovich ја ослободува Жич од кулата каде што беа на екскурзија...

КарловиЌ после ослободувањето избега! :( Ептен го уплашивте. :pos: Не е како RZ и како @cool@. Инаку, двајцава ги снема, спремаат изненадување! :vozbud:

КарловиЌ после ослободувањето избега! :( Ептен го уплашивте. :pos: Не е како RZ и како @cool@. Инаку, двајцава ги снема, спремаат изненадување! :vozbud:
Со тројански коњ сакаат да влезат таму каде што бевте на екскурзија, тој замокот...

Да не ги буцкаме подобро:pos:, ма и онака нема ништо да биде, се откажаа двајцата, изгледа не сум им толку интересна т.е добра за да се борат за мене.

Со тројански коњ сакаат да влезат таму каде што бевте на екскурзија, тој замокот...

Само на цвеќињата нека пазат, оние на мирот. :pos: Како се завежбани, само да не им текне да идат да го ослободуваат либискиот народ... :pos: :pos: :pos:

А јас ќе се борам со вас !
2008_kung_fu_panda_002.jpg

--- надополнето ---

Само на цвеќињата нека пазат, оние на мирот. :pos: Како се завежбани, само да не им текне да идат да го ослободуваат либискиот народ... :pos: :pos: :pos:
Нема цвеќина таму...
Многу жени, гужва оно ово па глад, па ги испасоа...

Да не ги буцкаме подобро:pos:, ма и онака нема ништо да биде, се откажаа двајцата, изгледа не сум им толку интересна т.е добра за да се борат за мене.

Нц, не ти кажуваат за да не се нервираш! :smir:

До двете ергенчињата: момци сТрамота е момава да ја оставите без серенада. Го видовте Robin Hood: men in tights како пее...

--- надополнето ---

А јас ќе се борам со вас !

Ти бе ергенче не си сфатил убаво. Не треба да се бориш со нас, туку за Macedonian girl! Ѕирни го чат неколку страни назад. :pos:

Ти бе ергенче не си сфатил убаво. Не треба да се бориш со нас, туку за Macedonian girl! Ѕирни го чат неколку страни назад. :pos:
Сфатив јас убаво, и ќе се борам со а не за хахаха
U don't get it.
Anyway...
plastic-surgery-fail.jpg

Се предавам, бело знаме ! :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom