Фала Богу што сум женско

На ова место бевте на 02.02? Затоа вие сега коментирате вака, требало малку да смените рака! :pos: :pos: :pos:
Ц ц ц јас сакам да им помогнам на новите талентирани феминистки ти тука види... навреди...
Јас сум голем љубимац на џенцки и и мислам се најбоље искрено из мог душу и срцееееее!!!!

Не ве сфаќам ич :(

Ц ц ц јас сакам да им помогнам на новите талентирани феминистки ти тука види... навреди...
Јас сум голем љубимац на џенцки и и мислам се најбоље искрено из мог душу и срцееееее!!!!

Не ве сфаќам ич :(

Не се срди де, ти твоето си го стори. Супер го испромовира местово. :smir: Сега заинтересираните треба да се пријават! :toe:

Не се срди де, ти твоето си го стори. Супер го испромовира местово. :smir: Сега заинтересираните треба да се пријават! :toe:
Јас сакам само да покажам колку на нас мажите ни значат ваквите жени феминисти, и во знак на благодарност ви организираме повеќедневна екскурзија на туристичкото/локалитетот/термални бањи/духовен центар тако звани Голи Оток.

КШК организира и плаќа за се. :)

Јас сакам само да покажам колку на нас мажите ни значат ваквите жени феминисти, и во знак на благодарност ви организираме повеќедневна екскурзија на туристичкото/локалитетот/термални бањи/духовен центар тако звани Голи Оток.

КШК организира и плаќа за се. :)

ФАК има целосно разбирање за вас припадниците на понежниот пол. :smir: :pos:

Хеј, на сликава не се гледа какви се тоалетите, за туш кабините ме интересира подетално. Ми изгледа дека на некого му се лизнало сапунчето. :pos:

ФАК има целосно разбирање за вас припадниците на понежниот пол. :smir: :pos:

Хеј, на сликава не се гледа какви се тоалетите, за туш кабините ме интересира подетално. Ми изгледа дека на некого му се лизнало сапунчето. :pos:
Вие сте понежниот пол, знам дека ти е тешко да сфатиш ама сликовито ќе се потрудам некогаш кога ќе имам време.
Иначе јас не сум бил таму, организирам само од канцеларија.

А за сапунот прашај ги вашите сојузници - педерите, они подетално ќе ви одговорат.
Mixed%20Flowers%20and%20a%20Bear.jpg

Одсекогаш сим бил фасциниран од женската потрага по некоја замислена супериорност. Бeсценето..

Трета светска војна се води на темава :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom