Фала Богу што сум женско

2. Клечиш кога мочаш, па многу полесно поминуваш ако пијана паднеш во WC-то.

Баш поради тоа големи се шансите ако паднеш да се испомочаш сета...

--- надополнето ---

18. Не размислуваш со своите гениталии.
!

- Гениталиите размислуваат со тебе ( не лично ти, туку општо жените)

Очекував повеќе коментари од женски а добив коментари од машки, тоа е зашто не можат да се помират со фактот дека жените се подобри:toe:

Очекував повеќе коментари од женски а добив коментари од машки, тоа е зашто не можат да се помират со фактот дека жените се подобри:toe:
:O и ти си една од ретките кое го има ова мислење

Девојки оваа тема е отворена против оваа тема:
http://forum.kajgana.com/showthread.php?33256-Фала-Богу-што-сум-машко
Со цел да им докажеме на машките дека сме подобри од нив:)
Јас прва ќе почнам па вие продолжете:smir:

НЕКОЛКУ ДОБРИ ПРИЧИНИ ДА СЕ БИДЕ ЖЕНСКО
1. Можеш да легнеш кого сакаш и кога сакаш. Сигурна си? ај прочитај го постот под твојот.
2. Клечиш кога мочаш, па многу полесно поминуваш ако пијана паднеш во WC-то. - FAIL
3. Можеш да неплатиш казна за брзо возење - само пушти некоја солза. - FAIL - 4. Можеш да се омажиш за богат маж, и потоа цел животне мора да работиш. - и маж ти сугурно ке ти биде верем само тебе. јеа рајт!!!
5. Можеш да добиеш бесплатен пакет аранжман со се што ќе ти текне од било кој маж - се што треба да направиш е само да спиеш со него. - па не би рекол баш...
6. Мажите ти отвораат врата и ти припалуваат цигара. - ништо сепктакуларно
7. Жените се послатки од мажите, подобро лажат и манипулираат. - женска убавина != машка убавина
8. Не се грижиш дали ќе оќелавиш. - ТОЧНО !!!
9. Не мора да го фрлаш ѓубрето. - ???
10. Не мора да бојадисуваш. - а машките мора?
11. ПМС - Уште еден добар изговор за тоа што си КУЧКА. - ???
12. Секако, ПМ Се илегален изговор за убиство. - ???
13. Жените може да мастурбираат повеќе пати дневно од мажите. - СИГУРНА СИ?
14. Секогаш ќе најдеш добро оправдување. - оправдание за што????
15. Мажите може да си замислат секс 200 пати дневно, жените можат да си го дозволат тоа. - како се викаат тие женски кои имаат 200 пати секс дневно? :)
16. Жените имаат повеќе од една ерогена зона. (во случај на мажите тоа да не им е јасно) - повторно нејасно
17. Жените се подобри во караниците. - не би рекол. - повеќето гракаат како чавки (без навреда)
18. Не размислуваш со своите гениталии. - ???
19. Менопауза - не мора да се раѓа и после 50-та година.- а кога МОРА да раѓа???
20. Менструација - една причина повеќе да кажеш не. :)
21. Жените не може да имаат влакна во енормни количини по своето тело. - ова е веќе нешто друго
22. Жена не поминува 45 минути на клозетска шоља. - : ) добро е ова
23. Жена без долен веш е секси и дива, маж без долен веш е просто кажано - одвратен. - со ова погазуваш 2 или 3 кажани точки кои ги има погоре
24. Кога жена ќе го налути партнерот, не мора да троши пари на скапи подароци, анален и орален секс ќе завршат работа. - кога маж ке ја налути жената немора да бара секс од неа. постојат и други жени НЕЛИ? :)
25. Жените имаат три дупки со добар пристап. добар... :)
26. За разлика од грд маж, грда жена со добра шминка и фризура може да го поправи впечатокот. хахахах добро е и ова
27. Жените не се грижат дали ќе им се дигне. :)
28. Далечинскиот управувач не е телесен израсток кај жените. - FAIL - поготово ударен термин кога има турски серии - бетер станувате од нас мажите
29. Не мора да правиш будала од себе за да импресионираш некој маж. - FAIL
30. Можеш да легнеш КОГО САКАШ, КОГА САКАШ, КАДЕ САКАШ - АКО САКАШ! - ја повтараш 1та точка??

: )))

slap-bitch-demotivational-poster-funny-odd.jpg
Што гледате на сликава? Обострано задоволство :)

ПОДОБРИ СТЕ... препрочитај си ги од почеток точките :)

П.С ме интересира едно. ти ги измисли точкиве или ги најде од некаде па копи пејст?? мн ме интересира

--- надополнето ---

ПОДОБРИ СТЕ... препрочитај си ги од почеток точките :)

П.С ме интересира едно. ти ги измисли точкиве или ги најде од некаде па копи пејст?? мн ме интересира

Премногу си чувствителен! :pos: Немој да се чудиш после зашто девојка ти глуми оргазам. :toe:

Хич бејби!........поздрав4е:
woman_makes_a_wish-12091.jpg

--- надополнето ---

Најубавата поезија мажите ја имаат напишано во чест на жените! :toe:

Да не се лажеме, за да ги легнат...ете затоа:pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom