Емил Арсов

• Креатор на темата Креатор на темата muzichar
  • Време на започнување Време на започнување
Имам напишано погоре прочитај ;)

Тогаш сине или мислиш дека нас не лажеш или сам се лажеш.
Гранд не е поп, тој што сака нека пее на аудиции кога ќе дојде на ред да му прават песни тоа ќе биде турбофолк.
А турбофолк не е музика.

Гранд не е поп, тој што сака нека пее на аудиции кога ќе дојде на ред да му прават песни тоа ќе биде турбофолк.
А турбофолк не е музика.
Немам никаква корист да лажам али ок то си е твое мислење.

Зошто детево не продолжи со М2?

М2 е срање,нема никаква врска со пејачи,освен што се прослави Елена Ристеска (пееја во исто време)имаа и снимено дует а и Емил имаше некоја песна снимано и подоцна се изгуби.Немаше кој да го менаџира.
Дај боже да успее сега,навистина има прекрасен глас...Како го имитира Здравко Чолич тоа не е можно :vozbud:

А турбофолк не е музика.

Еден од победниците на гранд шоу пееше до финале песни од Тоше и Здравко Чолиќ. За Тоше знаеме, а Чолиќ фолкер е? Дека преовладува турбофолк, точно е, но нема потреба одма етикета да се мава.

Немам никаква корист да лажам али ок то си е твое мислење.

Синко и да не лажеш, не станува збор само за мое мислење. Сите знаеме што е гранд и која музика ја промовираат.

Еден од победниците на гранд шоу пееше до финале песни од Тоше и Здравко Чолиќ. За Тоше знаеме, а Чолиќ фолкер е? Дека преовладува турбофолк, точно е, но нема потреба одма етикета да се мава.

Ти изгледа не ме прочита и претходно. Ако сака и на Мајкл Џексон нека пее на аудиции кога ќе дојде ред да му направат песна таа ќе е турбофолк.
Тоа не е етикета, тоа е Гранд продукукција која го негува турбофолкот на Балканов.

Вечерашниот настап на Емил Арсов во емисијата ЗВЕЗДЕ ГРАНДА на Пинк ТВ :vozbud:

Ќе искоментирав пред да го слушнам дечкото затоа што пее меѓу тоа турбо фолк талентите, но откако го преслушав гледам дека дечкото пее песни од Тоше и од бело дугме така да е вистинско освежувае за град телевизијата а за нас Македоците само можам да кажам дека и со овој пример докажуваме дека не знаеме да си ги цениме талентите и додека тие бегат по парче леб во другите држава по сцената ни се моткаат некој сумливи типови со уште посумливи музички квалитети.
Како и да е целосна подршка од мене за дечкото.

Ќе искоментирав пред да го слушнам дечкото затоа што пее меѓу тоа турбо фолк талентите, но откако го преслушав гледам дека дечкото пее песни од Тоше и од бело дугме така да е вистинско освежувае за град телевизијата а за нас Македоците само можам да кажам дека и со овој пример докажуваме дека не знаеме да си ги цениме талентите и додека тие бегат по парче леб во другите држава по сцената ни се моткаат некој сумливи типови со уште посумливи музички квалитети.
Како и да е целосна подршка од мене за дечкото.

Зошто да ценам некој кој сака да заглави во пералната на мозоци и најголем произведувач на шундот на балканов?
Што има врска ако е од Македонија?

Исто ко да му се восхитувам на тип што работи во градинка а докторирал на ПМФ.
Besides,типот е eмулатор I'm not impressed.

Зошто да ценам некој кој сака да заглави во пералната на мозоци и најголем произведувач на шундот на балканов?
Што има врска ако е од Македонија?
Тоа нема некоја врска (ниту за мене), ама детето го знам и од многу порано пред да почне да пее по оние дебилни избори за wannabee пеачи, и имаше стварно квалитетен глас, а беше некаде околу 15-16 години некаде возраст.

Тогаш ако нема памет нека се најде некој близок негов да му каже талентот да го насочи кон друга музика оти за тука не му треба талент, доволно е да потпевнува и да знае текстови од сите негови колеги за кога ќе го праќаат по биртии и сплавови да знае атмосфера за таму да прави

Тогаш ако нема памет нека се најде некој близок негов да му каже талентот да го насочи кон друга музика оти за тука не му треба талент, доволно е да потпевнува и да знае текстови од сите негови колеги за кога ќе го праќаат по биртии и сплавови да знае атмосфера за таму да прави
Му треба менаџериште едно страшно, ама и спонзорства да брка истото.
Јас би се нафатил да менаџирам ваков талент, ама уште и менаџерство ми фали покрај сите товари кои ги имам. :)

Му треба под итно бегање од таа куќа

дотогаш ова е најдобар опис за неговата работа

Исто ко да му се восхитувам на тип што работи во градинка а докторирал на ПМФ.
Besides,типот е eмулатор I'm not impressed.

Имам напишано погоре прочитај ;)

Како што те сватив нема турбо фолк да пее така?Епа другар ако не пее нема ни да победи тоа биди сиугрен.Ги зирнав оној пат несакајки така и баш кога он глумеше нешто и типот после него што искочи растура турбо фолк и мислам дека колку и да си добар нема да дозволат ако не пееш турбо фолк да победиш.А и не ми се свиѓаа прашањата од типот:Дали би зел српско државјанство ако е потребно тоа за кариерата зошто белград бил центарот на...незнам таму што глупости живи.И овој вика па неееезнам....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom