Вооружена група упадна во Хемиско

• Креатор на темата Креатор на темата DJVoio
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Па тоа ти кажувам, тие сакаат доминација некој да покаже над нив за да бидат ставени во ред а вака со дозвола од ЕУ се распашан команда. Не зависи тоа од нас, ние кога се обидуваме да спроведуваме закон на наша територија имаш некоја европска гнида која долетува во Скопје под итно со саат што го навива назад...

тоа се насилните диви планинци така наречени Албанци кои треба да се вратат таму од каде што дошле, на некоја планина во Албанија
Ova sto se slucilo vo ucilisteto go osuduvaam najostro i vinovnicite treba da se fatat bez razlika na nacionalnosta ova e SRAMOTA :nenene:
P.s Ako nie treba da se vratime na nekoja planina vo Albanija ti treba da se vratis na nekoja uste podalecna planina od kaj sto si dosol :back:

Абе има уште обезбедување во училиштата или само за џабе се плаќа/ше (не знам не сум веќе во средно) 200 ден

ПС И не почнувајте одма со кавги и осуди на национална основа кој каде да оди и како да се воспитува. Ако се почне со тоа апелирам одма да се затвори темава

Ova sto se slucilo vo ucilisteto go osuduvaam najostro i vinovnicite treba da se fatat bez razlika na nacionalnosta ova e SRAMOTA :nenene:
P.s Ako nie treba da se vratime na nekoja planina vo Albanija ti treba da se vratis na nekoja uste podalecna planina od kaj sto si dosol :back:
Зошто кога јас никогаш не сум нападнал никој без да ме предизвика, додека вие сте такви тоа ви е генот може не сте криви и вие но факт е дека сте сите наоружани со ножеви и не знаете машка борба со тупаници, само подмолно да нанесете штета. Не мора да ме убедуваш мене во вашата цивилизираност ве знам многу добро кои сте и какви сте. Тоа што два тројца од вас сте малку од малку цивилизирани (вклучувајќи те и тебе тука читајќи ги твоите постови) не значи дека 90% не сте диви и никако за пристап до цивилизација барем уште едно 100 години.

Обезбедување немало? знаат ни бараат пари по 200 ден. од дете за обезбедување а сега каде се....

во ова училиште има камери, барем од тоа што видов на тв, беше снимено натпис на кој стоеше: објектот е под видео надзор

Има натпис и кај мене во влез, ама нема ниедна камера :)

Па тоа ти кажувам, тие сакаат доминација некој да покаже над нив за да бидат ставени во ред а вака со дозвола од ЕУ се распашан команда. Не зависи тоа од нас, ние кога се обидуваме да спроведуваме закон на наша територија имаш некоја европска гнида која долетува во Скопје под итно со саат што го навива назад...

Како бе не зависи од вас ?. Министерка за внатрешни работи е Гордана Јанкуловска ( македонка), на тајната полиција Мијалков ( македонец)

Европјаниве нит ни се криви нит ни се умешале во процесите последниве неколку години, они си мрчат на страна( човекови права ) ама никогаш баш никогаш не ни стапнувале на криминални постапки од калибар банди/ организиран криминал напротив во соработка со нив сме апселе луѓе, до таа мера не се мешаа ги дадоа Хашките случаи кои стојат во фиока кај македонски обвинители .

Камерите најчесто се ставаат да не украде некој од училишниот инвентар, јас кога учев средно имавме во училница над глава ни беше ама ја извадија после

прво да ги проверат во хемиско учениците што носат. секој втор носи нож,боксирач... па каде се сега а? или за чалам се носат...

Како бе не зависи од вас ?. Министерка за внатрешни работи е Гордана Јанкуловска ( македонка), на тајната полиција Мијалков ( македонец)

Европјаниве нит ни се криви нит ни се умешале во процесите последниве неколку години, они си мрчат на страна( човекови права ) ама никогаш баш никогаш не ни стапнувале на криминални постапки од калибар банди/ организиран криминал напротив во соработка со нив сме апселе луѓе, до таа мера не се мешаа ги дадоа Хашките случаи кои стојат во фиока кај македонски обвинители .
Да бе да, и 2001 не нападнаа Албанците сами и ни сменија устав... што разбира дете од организирана армија, влагаат 100 души со калаш и рушат поредок. :tapp: Добро шоу ни прават мора да признаам, дури и ни дозволија цело село да ослободиме (планинска бура). Арачиново??? што беше тоа? Некој од надвор е дефинитивно крив ајде нека не е ЕУ иако е поддржувач на тој процес.

Да бе да, и 2001 не нападнаа Албанците сами и ни сменија устав... што разбира дете од организирана армија, влагаат 100 души со калаш и рушат поредок. :tapp: Добро шоу ни прават мора да признаам, дури и ни дозволија цело село да ослободиме (планинска бура). Арачиново??? што беше тоа? Некој од надвор е дефинитивно крив ајде нека не е ЕУ иако е поддржувач на тој процес.

Не мешај 2001 со криминалот што сега го имаме(и виновникот не е еу туку циа, албанците не ги држи европа туку америка тркни и прашај го братот има отворено специјална тема за тоа ) Најголемите криминалци ни седат во собрание а ти очекуваш народот да почитува закони на сето тоа и згора сиромаштија и даноци

Јас сум македонец, но сепак нема причина зашто да ги мразете албанците.. што ако биле напаѓачите македонци? ќе си го мразете народот? боже мили.. албанци или не, луѓе сме.

Коа видов прееска на вести на прв поглед мислев дека пак во Велес...али добра е ...негооо....и камери и обезбедување џабе ...еве кај мене у школо има камери? и што? НЕ РАБОТАТ! пикнавме шкорче во вратата од класот деца а над нас камера..и виновникот излезе од другиот клас...ебате школите ебате...оно треба да се проверат тие во натре...се и сешто се носи..не треба обезбедување...1 цајкан само нека стои и нека не мрда..да видиш како одма нема ни да влезат..ете кај нас во Велес по 1 цајкан си седи во училишниот довр и се е мирно :baeh:

Се степале за девојка... и таа била грда... е ова ви било иронија. ;)

Абе за „љубов“ што се не се прави. ;)

sramota !!!!- generacija na ludaci -
ebate mladinata-

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom