Па не не' сакаБоби[Мкд];4277944 напиша:Што бе читачот не не' прочитал.
Па не не' сакаБоби[Мкд];4277944 напиша:Што бе читачот не не' прочитал.
Ги ѕирнавте и двата sheet-a?Има и сега клик , само пола не' нема...
Пред малку видов дека има посебен sheet за прва група. Фала.Ги ѕирнавте и двата sheet-a?
те молам кажи ми каде е вториот sheet,тој за прва група?Пред малку видов дека има посебен sheet за прва група. Фала.
Туку... нема малце грешка? Нема шанси никој да нема 90+ во прва група :Ѕ
На истиот документ, доле лево имаш.те молам кажи ми каде е вториот sheet,тој за прва група?
Во Април се паднало:Ајде некој нека каже шо се падна БАНКАРСТВО во Јануари?
Ако ги немаш прашањата и презентациите -2009та од Wordpress прати ПП со e-mail да ти ги пратам.Некој да има прашања финансиски менаџмент, од годинава или лани (т.е да не се многу стари)?
Не ми е овде учебникот за да ти ги кажам точно лекциите што паднаа, но како што се секавам од испитот во Јануари едното прашање беше за Банкарскиот систем во развиените земји/земјите во транзиција ( така нешто беше, инаку тоа е мегу последните лекции од 1 кол. каде што има повеке табели дадено со споредби мегу држави, пресметување на некои показатели и сл.), другото прашање беше да наброиш депозити и истите да ги објасниш( не знам кои точно беа, мислам дека депозити по видување но не сум сигурна,само знам дека беше една од поделбите на депозитите), а третото мислам дека беше за депозитен потенцијал. Се надевам дека ти помогнав колку-толку :smir: ПоззАјде некој нека каже шо се падна БАНКАРСТВО во Јануари?