Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Како не, плус поени дрн-мрн, немојте да се чудите ако на крај и тие од активност и проект не ви ги даде, а не пак од список да чекате, значи апсолутно нема врска тоа што го збори, генерациите наназад го потврдуваат тоа.
Ќе садиме дрвца во четврток?![]()
Ние како идни менаџери ќе го набљудуваме процесот и ќе управуваме со ресурсите![]()
Ондак на тие од земјоделски им преостанува да садат а?НЕ!
Ние како идни менаџери ќе го набљудуваме процесот и ќе управуваме со ресурсите![]()
^Димче твој е тракторов? I am impressed.
И сега, ќе има предавања или не? Јас секако ке учествувам во акцијата, само ме интересира ќе испуштам ли предавања![]()
Ни утре нема да има предавања, а ни во сабота нема да се обработува, ништо нема да пропуштиш, не се секирајИ сега, ќе има предавања или не? Јас секако ке учествувам во акцијата, само ме интересира ќе испуштам ли предавања![]()
Не е нормална таа бенаместо да предава зошто ја немаше месец дена она си се занимава со проектни и делење бодчиња ... чак на еден колега 0,5
Јас се откажав од идење на англиски...
Ме интересираше многу се затрчаа за проектниве економика... може уште да се пријави и дали ќе имам јас право пошто не го поминав колоквиумот?
Пушти денеска Кирил список ?
Тие што паднале економика немаат право за семинарска , а иначе рокот беше до понеделник да се пријават семинарските .
Кирил вчера пушти список , ама имаше повеќе запишано на списокот од што имаше присутни и го поништи![]()
Мислам дека не може веќе, ама пробај си ја среќата, ако се соберете 5мина пратете му мејл или појдете до канцеларија кај него (асистентот) па ќе видитеСеа веќе неможе да се пријавува семинарска ?
Тие што паднале економика немаат право за семинарска , а иначе рокот беше до понеделник да се пријават семинарските .
Кирил вчера пушти список , ама имаше повеќе запишано на списокот од што имаше присутни и го поништи![]()