Економски факултет (reloaded)

• Креатор на темата Креатор на темата The Mummy
  • Време на започнување Време на започнување
Финансиски пазари и јавни финансии од каде почнува втор колоквиум ? И има ли нешто отфрлено ?

Ќе садиме дрвца во четврток? :pipi:

Како не, плус поени дрн-мрн, немојте да се чудите ако на крај и тие од активност и проект не ви ги даде, а не пак од список да чекате, значи апсолутно нема врска тоа што го збори, генерациите наназад го потврдуваат тоа.

Не е нормална таа бе :) наместо да предава зошто ја немаше месец дена она си се занимава со проектни и делење бодчиња ... чак на еден колега 0,5 :pos:
Јас се откажав од идење на англиски...

Ме интересираше многу се затрчаа за проектниве економика... може уште да се пријави и дали ќе имам јас право пошто не го поминав колоквиумот?

Пушти денеска Кирил список ?

Ќе садиме дрвца во четврток? :pipi:

НЕ!

Ние како идни менаџери ќе го набљудуваме процесот и ќе управуваме со ресурсите :pipi:

Ние како идни менаџери ќе го набљудуваме процесот и ќе управуваме со ресурсите :pipi:

Со ефикасно управување на ресурсите до позелена Македонија! :)

И сега нема да се учи на 31 а може и Сабота да се обработи тој ден..:tv:

Ондак на тие од земјоделски им преостанува да садат а?:icon_lol:

Massey%20Ferguson%2035.jpg

:tv:

^Димче твој е тракторов? I am impressed. :pipi:
И сега, ќе има предавања или не? Јас секако ке учествувам во акцијата, само ме интересира ќе испуштам ли предавања :(

^Димче твој е тракторов? I am impressed. :pipi:
И сега, ќе има предавања или не? Јас секако ке учествувам во акцијата, само ме интересира ќе испуштам ли предавања :(

Не бре, само на медицински ќе има предавање, не смеат да си дозволат да испуштат еден ден. :pos::pos:

Ни утре нема да има предавања, а ни во сабота нема да се обработува, ништо нема да пропуштиш, не се секирај:).

Не е нормална таа бе :) наместо да предава зошто ја немаше месец дена она си се занимава со проектни и делење бодчиња ... чак на еден колега 0,5 :pos:
Јас се откажав од идење на англиски...

Ме интересираше многу се затрчаа за проектниве економика... може уште да се пријави и дали ќе имам јас право пошто не го поминав колоквиумот?

Пушти денеска Кирил список ?

Тие што паднале економика немаат право за семинарска , а иначе рокот беше до понеделник да се пријават семинарските .
Кирил вчера пушти список , ама имаше повеќе запишано на списокот од што имаше присутни и го поништи :)

Тие што паднале економика немаат право за семинарска , а иначе рокот беше до понеделник да се пријават семинарските .
Кирил вчера пушти список , ама имаше повеќе запишано на списокот од што имаше присутни и го поништи :)

Сеа веќе неможе да се пријавува семинарска ?

Сеа веќе неможе да се пријавува семинарска ?
Мислам дека не може веќе, ама пробај си ја среќата, ако се соберете 5мина пратете му мејл или појдете до канцеларија кај него (асистентот) па ќе видите :)

Финансииски пазари и институции и монетарна економија што е предадено и дали има нешто скратено ??? Благодараам

Со тие неговите списоци ..... Бев во понеделникот на предавање, не пушти список, а пак вчера кога пуштил не бев :):):):)
Неш збореше дека од 10 списоци на 5 да те имало, добиваш 2.5 поени, а ако те има на 4 добиваш .... ништо :pos2:
Али не спомна или јас не чув дали ќе добијам јас потпис, ако ме нема на ниеден список :):):) Ај некој нека се изјасни :):)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom