Економски факултет (reloaded)

• Креатор на темата Креатор на темата The Mummy
  • Време на започнување Време на започнување
Kolegi slusnav deka imalo nekoja skripta po FPI vo Libro no prasanjata bile cudni....skriptata bila od 2008,dali nekoj uci od nea,dali e od korist i dali ja ima da mi ja prati da gi razgledam prsanjata....aj ve molam da pomos.vi blagodaram odnapred:smir:

Колеги имало резултати на факултет Организациско однесување, ако би сакал некој кој му е блиско да ги слика и да објави да не одиме само за тој .Однапред благодарам :kesa::pipi:

kolegi aj ako ide nekoj utre na fax neka slikne rezultati statistika rekoa deka ke ima utre.Falaaa odnapred :)

kolegi aj ako ide nekoj utre na fax neka slikne rezultati statistika rekoa deka ke ima utre.Falaaa odnapred :)

Да бе на тебе ќе ти сликаат 10 листови :) Ќе имаш на нет.... ваљда :)

Иначе немам време да прочепкам назад.... од утре продолжуваме со предавања?

Колеги имало резултати на факултет Организациско однесување, ако би сакал некој кој му е блиско да ги слика и да објави да не одиме само за тој .Однапред благодарам :kesa::pipi:
Ima Ima :pipi:

Статистика Драгче ке ви ги стави резултатите на страната :)

Има резултати на нет Статистика :)
Само што сакв да пишам дека има резултати ама се занесов пребројувајки колку има паднато скоро 600 пвеке и до математика :pos::pos::pos:
Господ нека е напомош на испитот

Само што сакв да пишам дека има резултати ама се занесов пребројувајки колку има паднато скоро 600 пвеке и до математика :pos::pos::pos:
Господ нека е напомош на испитот

Најтапа генерација во историјата сме брат. :) Транзициона генерација. :pos:

Ја положив, да нема недоразбирања.

На испот статистика највеќе 40 души ако положат во испитната сесија, сега во Јануари кога беше положија само 18, и ако пушти 3-4 на усно што имаа пред граница 2-3 поени.

некој ако оди утре или овие денови на фак... да ги сликне резултатите Организациско однесување ако не му е тешко ???:smir:

некој ако оди утре или овие денови на фак... да ги сликне резултатите Организациско однесување ако не му е тешко ???:smir:
Да ги сликам незнам баш дали ке можам зш моб ми е нешто заебан нема да можам да ги префрлам на PC али би ти направил услуга кажи име презиме ке погледам за тебе.Утре ке полагам па ке ти направам услуга не ми е тешко :)

kolegi dali znae nekoj da mi kaze so bil denes na predavanje ekonomika sto skratil od materijalot i sto kazal za seminarski ? fala

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom