Тоа колку што знам јас се однесува за финансиски пазари и институции.Колеги нешто наслушнав дека демек некои од професорите земале впредвид за поени за оцени и тоа ако играш добро на студентскава берза,точно е ова,и дали некој знае дали Драган статистика би го земал впредвид ова???
Не Драган е преокупиран со лајокови на фејсбук До понеделник ќе се избориме за две третини од студентските права 10 минути пауза (3/3 се 15 минути )Колеги нешто наслушнав дека демек некои од професорите земале впредвид за поени за оцени и тоа ако играш добро на студентскава берза,точно е ова,и дали некој знае дали Драган статистика би го земал впредвид ова???
хаха, епа така богами нема никад да успееш да научиш поделби, учи ги болдираните, сликите, и оние кои не се бодлирани но се под бројки и табели, ја така се зезнав за прв колоквиум менаџмент и после едвај се извлеков кога пуште граница...Колеги како да се учи Менаџмент на човечки ресурси. Ова менаџментов на Шуклев ме поремети, сегде каде што има запирки автоматски повлекувам Треба набројуванките и дефинициите со црно што се или ? Молам некој да напише поопширно !
Toj mislam e nov predmet voveden taka mi kazaa kolegite od smetkovodstvo ako gresam neka me popravat slobodnoКолеги .... Ај некој што има полагано Сметководствени контролни системи ако сака да биде љубезен и да ми каже кој тип на прашанја дава (дали се на заокружуванње, точно/неточно, надополнување .... ) .... Однапред Фала :wink:
Ke imate pauza be slusaj me ti mene, sredena e rabotata viseНе Драган е преокупиран со лајокови на фејсбук До понеделник ќе се избориме за две третини од студентските права 10 минути пауза (3/3 се 15 минути )
Najverojatno sekoj profesor ke go izostavi poslednoto predavanje i taka)))))Заклучно со кој ден завршуваат предавањата пред колоквиумската недела?