- Член од
- 6 февруари 2010
- Мислења
- 124
- Поени од реакции
- 4
Сеа еден колега ми кажа дека не дошла проф.Беше некој на Англиски денес? Да ми каже како поминал и шо се дешавало.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сеа еден колега ми кажа дека не дошла проф.Беше некој на Англиски денес? Да ми каже како поминал и шо се дешавало.
Сеа еден колега ми кажа дека не дошла проф.
kolegi malku sum otsuten od fakultetot, da ne znae nekoj dali ima raspored za slikanje za tablo
За картичките за редовност збориш?Во која просторија требаше да се сликаат тие што сеуште не се, и во кој термин?
Некоја информација повеќе да сподели некој за Теорија на одлучување ;-)
Многу е лесен предметот, интересен за учење, прашањата се на раскажување али воопшто не се комплицирани...Во принцип постојано се вртат истите прашања со години наназад. Професорот е закон, пушта списоци секој час, али многу му се интересни предавањата. Според мене, најдобриот професор на економски. Материјалот се учи лесно, со разбирање, не треба на памет, лани го земав јас за изборен и имасе многу десетки и деветки, така да лесно ќе си поминеш.
Pa i deka e mn lesen ne bi rekol zemi vo sporedba so MCR, Organizacisko,Ekonomika red drugi predmeti ne bi rekol deka e bs taka.
Moze da se vbroi mehju podobrite profesori definitivno ali Ljubomir Drakulevski e pred nego moze i Leonid Nakov isto taka mlad i perspektiven profesor potoa sledat i Metodija Nestorovski i se razbira Bobek Suklev
За кај Калина, нема потреба да се оди на предавање бидејќи не кажува ништо вишок од она што го има во учебникот. Инаку треба да се учи од нејзиниот учебник главно, а она што го нема таму а го има на слајдовите, од на Славе учебникот. На предавања и вежби кај Славе немаш корист ако идеш бидејќи различни се задачите т.е принципот на решавање. За колоквиумите не знам дали се потешки или полесни, знам дека прашањата малку зае**ни ги дава, а задачите главно се исти како примерите од нејзината книга.