Првоаприлски маскенбал - Paul Van Dyk @ Метрополис Арена - 01.04.2011

• Креатор на темата Креатор на темата Паган-др
  • Време на започнување Време на започнување
Ихихихихи...априли ли ли ... :)

Hmmm..... Octopussy (lugjeto sto go donesoa prviot pat PvD, David Guetta) i Urban Dance (Tiesto, John Digweed i uste milion zurki)......na koja osnova mislis deka e aprilili???

Naskoro ke dademe ton informacii sto kako ke bide na toj den, zaedno so cena, resident support itn :)

Јако ќе биде ако е априлилилилииииииииииии!Иначе браво за луѓето ако го донесат пак..

Држ те се народе Павле има обичај да прајт пуздер... по то шо го видов лани Охрид и претходно шо ми кажуваа за 2007ма пазете се :)

Hmmm..... Octopussy (lugjeto sto go donesoa prviot pat PvD, David Guetta) i Urban Dance (Tiesto, John Digweed i uste milion zurki)......na koja osnova mislis deka e aprilili???

Naskoro ke dademe ton informacii sto kako ke bide na toj den, zaedno so cena, resident support itn :)
Не беа Авалон?

Ако праиме муабет за целиот жур летоска значи од почеток до крај беше катастрофа освен делот Пол ван Дајк коа беше на сцена, е сеа овој пат се очекува да се надмине таа грешка, башка и други се организатори овој пут, а не сумљам дека ќе биде лошо со дечкиве. :)

И секако Павле нек спреми тврд сет, пошо има напраено типот мал милион ремикси изминатиов период, да ги чуеме ремиксите на легендарните стари траки...

П.С. За 2007 не коментирам... no comment за журот.

--- надополнето ---

Не беа Авалон?

И ја ко шо памтам 2007 год. Avalon го носеа, уште ја иам картата си пише Avalon на неа. Сеа едино ако не соработуеле. :)

Не беа Авалон?
2010 не беа Авалон туку Octopussу и Литиум

--- надополнето ---

Ако праиме муабет за целиот жур летоска значи од почеток до крај беше катастрофа освен делот Пол ван Дајк коа беше на сцена, е сеа овој пат се очекува да се надмине таа грешка, башка и други се организатори овој пут, а не сумљам дека ќе биде лошо со дечкиве. :)

И секако Павле нек спреми тврд сет, пошо има напраено типот мал милион ремикси изминатиов период, да ги чуеме ремиксите на легендарните стари траки...

П.С. За 2007 не коментирам... no comment за журот.

во право си за ова рака ти пуштам... вармапот беше приспивен не вармап...

Друже, избриши си го постот зашто твојов пост ќе биде причина за полнење на темава со прашања од типот дали стварно ќе дојде, да не лажат организаториве, не објавил ПВД на мајспејс, фејсбук итн. :) До сега доаѓале артисти кои 2 дена пред настап објавувале дека настапуваат во Скопје...

Не им е првпат на организаториве да организираат големи настани, така да не гледам причина за паника :)

Оваа вест ќе ме држи расположен до 2-ри април :pos2: :icon_mrgr Дефинитивно се оди.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom