Има,нема кој да ги одржава бугарките.За држава од два милиони жители Македониjа праќа во бугарските универзитети диспропорционално голем броj студенти. Сигурно има зошто.
Па нели само импортен чипс и бугарска милка jадеше?Одиме по ресторани да јадеме,живи гладни,како порачуваме,така оставаме и заминуваме.И викам ајде во пицерија барем да идеме,ваљда капричиоза е капричиоза.!
Спаска 2 .. таквите "изроди" чувајте си ги, со убаво нека ви сеМислиш?
Па нема да изигравам куварка во Бугарија?Па нели само импортен чипс и бугарска милка jадеше?
Не jа коментираш репортажата. Не ти се бендисва? Инаку коj фактор си ти на тебе да верувам кога имам спротивно искуство башка од наjблиска околина.Сигурна сум,ако не ми веруваш прашај во најблиска околина![]()
Имаш,имаш знам.Видовита сум.Чим си се свртел на историја,гарант имаше некој залутан во твоето минато.Не jа коментираш репортажата. Не ти се бендисва? Инаку коj фактор си ти на тебе да верувам кога имам спротивно искуство башка од наjблиска околина.
Не знам дали уште са популарни. Може и там да пазаруват Македонците, но нема случаj да отида до некоj от новите трговски центрове и да не вида возила од Скопjе или да не чуа македонска реч.МЕТРО и Илиенци. Доволно е нив да ги спомнам. А за кола?
Па таква е реалността без разлика што ти се бендисва. Божем тоа за некого би значело нешто. Ти во коjа димензиjа живееш?Што да ја коментирам репортажата бе не ми се свиѓа и таа.
Досадно ми е,а вие сте ми најинтересни на форумов.Па викам дај ќе си се смеам со бугарчињата,во нив лежи смеаleandra, никако да ти се изначудам. Колку време и внимание му посветуваш на град коj не го сакаш.
Во моментов гледам една репортажа на Бугарија,Бугаров вели:Прадедо ми ја изгуби првата светска војна,дедо ми втората,татко ми студената војна,јас победив влегов во ЕУ![]()
Цареви сте,цареви,ако не ви се тепа вас сеир ќе нема на Балканов на кого да му се смееме.
--- надополнето ---
Досадно ми е,а вие сте ми најинтересни на форумов.Па викам дај ќе си се смеам со бугарчињата,во нив лежи смеа![]()
Знам,затоа ме дружите овде.Мило ми е што цело време ме читате од збор до збор,за вас и пишувам би било не фер да ме прескокнуватеИ на нас ни е забавно со тебе :helou:
Ние се пикаме кај што треба,ти реков да прашаш ти пак отвараш муабет за истотоБугарите се таму каде Македониjа сака да се пикне. Алтернатива е друштво со Куба, Беларус, Кина, и т.н.