Поинакви времиња

• Креатор на темата Креатор на темата DIJAMANTE
  • Време на започнување Време на започнување
Да, серијата е Поинакви времиња ако може модераторите да сменат.
И се надевам дека и во иднина А1 ќе прикажува несинхронзиирани серии како порано.

А за 24, серијата се емитува на А2 секој ден.

Да, серијата е Поинакви времиња ако може модераторите да сменат.
И се надевам дека и во иднина А1 ќе прикажува несинхронзиирани серии како порано.

А за 24, серијата се емитува на А2 секој ден.

Променето..:)

А демек ако даваат било која популарна серија вие ќе чекате секој четврток у 8 саат (ова земено како пример) да ја гледате?
Да не се лажеме сите си ги симињаме сериите и сигурен сум дека никој неможе да чека цела недела за да изгледа друга епизода, освен кога мора да чека пошто не е уште излезена :)

така да незнам што се замарате со ТВ, јас искрено освен спортскиве програми ама буквално ништо друго не гледам на ТВ, чат пат дискавери ако ми фати нешто око и толку...

Серијава уште не е почната, ниедна сцена невидена (трејлер сигурно немате видено, ако воопшто и го има) а веќе ја означивте како срање :tapp:.
Па од искуство тоа, ниедна турска серија до сега не покажа некаков квалитет, па така ништо не може да ме убеди дека оваа ќе биде поинаква:toe:

ПРОМЕНЕТИ ВРЕМИЊА
нова турска серија на А1 која ќе се прикажува сабота и недела во 17 часот
Серијата ќе се емитува несинхронизирана за разлика од сите претходни турски серии на А1​

genis-zamanlar.jpg

Да не е случајно дека им ја блокираа сметката, а за превод треба да се плати м?

Богами, променети се времињата.

Од Friends,Lost, The O.C, Desperate Housewives, 24, Charmed, Grey's Anathomy, Two And a Half Men, CSI.. и други..

Не ги даваа во исто време, но добри шоуа даваа.. а сега. :|

Од страна на играни филмови Канал 5 СЕ НАЈДОБРИ! ( Доколку ја исклучиме Канал Визија Прилепска телевизија на која секој ден даваат најнови филмови да не речам блокбастери )
А за сериските филмови, погоре прочитав еден паметен пост ... И најдобрата серија да ја прикажуваат на телевизија ќе биде прикажувана по една епизода неделно (Примерот со Prison Break) и откако ќе изгледаш две епизоди ќе ти се смачи да чекаш цела недела и ќе си ги симниш сите епизоди од интернет.

А за серијава како и за предходните очекувам дека ќе биде едно големо срање и не планирам да ја гледам. Неможам искрено да ги разберам тие шо ги гледаат турскиве, индискиве, шпанскиве серии, толку му е запустен и досаден животот :\

^^^ ТВ ЕДО RULZZ
24/7 ПИРАТЕРИЈА

ЕВЕ ПРОГРАМА ОД 1 ДЕН

2 Fast 2 Furious
Deep Blue Sea
Planet Earth
Built From Disaster
Pulp Fiction
Resident Evil
Ripley's Game
Vesti
Time Warp
Minority Report
Mrtav Ladan

нека си ебат мајката, та и тие, та и сител и тие цигански серии веќе. цела куќа ми ечи од нив, од сите можни телевизори........ па да беше нешто едукативно ај, али лаги за турскиот живот .......

може во твоите дома е проблемот?

Јас уште не сфаќам, со кое право се самонарекуваат најдобра телевизија во Македонија?

Програмата им се состои од Вести, политички емисии, Идол, турски сапуници, аграрно ток шоу, Сузе, Топ Шоп и по 1 филм неделно, кој иако го давале веќе повеќе од 10 пати - сепак е премиерно за нив. Ако според ова, ми викаат дека и јас сум А1 - тогаш подобро да се пуштам по некоја река, зашто тогаш сум тотално срање.

Нема дискусија дека се најдобра телевизија. Зошто?
Бидејќи најдобра телевизија е таа што е најмногу гледана.

Дечки да ве предупредам, не ја користете оваа тема да дебатирате за А1 како телевизија, си има посебна тема за тоа. Овде не редете оф топици.

Poveke pati go citam prviot post i pak nemozam da veruvam...pa do koga so ova seriive?(mozda dur ne izumrat generaciite od 40-50tite godini ili pa moze gresam).Kako i da e prodolzuvaat seriive,edno vreme IN bea spanskite serii,pa posle hrvatskite,sea na red se turskive...Samo gi lazat ova starive,baba mi greota misli deka se e vistina sto se slucuva u serijata,pa uste i se nervira -.-.Tolku od mene :):salut:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom