НБА Ол-Стар викенд Лос Анџелес 2011

• Креатор на темата Креатор на темата Марли
  • Време на започнување Време на започнување
Во врска со Картер.Појма немам која година беше ама на МТВ гледав Торонто-Њу Јорк Никс.
Тогаш го видов едно од најдобрите забивања во мојот живот.Забивање со одраз од линијата за слободни.
Ако некој може да најде линк од тоа забивање обавезно да го постира.

И мене не ми текнува некое забивање да ми се свиѓало повеќе од тие на Картер, ама вечер очекувам од Грифин нешто опако! :vozbud:

Само јас ли имам впечаток дека со забивањава веќе се изведе се живо, и секоја година кандидативе само се повторуваат? Нејт внесуваше малку свежина зашто е малечок, а има голем одраз, а Хауард даде позитивна нота со тоа што приреди шоу. Ја не знам што би можеле момциве да изведат, што не е изведено досега. Дај Боже да ме демантираат.
Инаку, изгледа за разлика од мнозинството ја меѓу ретките повеќе сакам да ги гледам тројките...:)

Прво денес го имаме The Haier Shooting Stars contest кај што ќе се натпреваруваат:
Team Atlanta: Al Horford (Hawks), Coco Miller (WNBA's Atlanta Dream), Steve Smith (Legend)
Team Chicago: Taj Gibson (Bulls), Cathrine Kraayveld (WNBA's Chicago Sky), Steve Kerr (Legend)
Team Los Angeles: Pau Gasol (Lakers), Tina Thompson (WNBA's L.A. Sparks), Rick Fox (Legend)
Team Texas: Dirk Nowitzki (Mavericks), Roneeka Hodges (WNBA's S.A. Silver Stars), Kenny Smith (Legend)

потоа Taco Bell Skills Challenge
Chris Paul , Stephen Curry , Derrick Rose , John Wall и Russell Westbrook

па тројки ќе шутираат Ray Allen,Kevin Durant,Daniel Gibson James Jones,Paul Pierce и Dorell Wright

и за крај како шлаг на тортата забивањата DeMar DeRozan , Blake Griffin , Serge Ibaka и JaVale McGee
очекувам најмногу од забивањата особено од Грифин.Се на се не очекува спектакуларна вечер :vozbud:.

derozan.jpg

Загревање за вечер. :)

јас единствено очекувам да не заспијам.:).другото се ќе биди само плус хаха

Инаку, изгледа за разлика од мнозинството ја меѓу ретките повеќе сакам да ги гледам тројките...:)

Жени... :icon_lol:

Се зезам, и тројките не се ништо помалку атрактивни. :)

Инаку, моја желба за победници вечер се: Пол - скилс челенџ, Дјурант (или Ален, заслужи човекот и ова да собере по рекордот) тројки, и Грифин забивања. :)

Само јас ли имам впечаток дека со забивањава веќе се изведе се живо, и секоја година кандидативе само се повторуваат? Нејт внесуваше малку свежина зашто е малечок, а има голем одраз, а Хауард даде позитивна нота со тоа што приреди шоу. Ја не знам што би можеле момциве да изведат, што не е изведено досега. Дај Боже да ме демантираат.

Крис Вебер вчера на руки натпреварот рече дека на тренингот кај што се спремале учеснициве во забивање видел три забивања што првпат ги гледа, биле неверојатни и не знам што, така да баш ќе видиме вечер дали ќе видиме нешто невидено.

Жени... :icon_lol:

Се зезам, и тројките не се ништо помалку атрактивни. :)

Инаку, моја желба за победници вечер се: Пол - скилс челенџ, Дјурант (или Ален, заслужи човекот и ова да собере по рекордот) тројки, и Грифин забивања. :)

ElNInho колку жени освен мене гледаш на темава...:pos:

--- надополнето ---

Крис Вебер вчера на руки натпреварот рече дека на тренингот кај што се спремале учеснициве во забивање видел три забивања што првпат ги гледа, биле неверојатни и не знам што, така да баш ќе видиме вечер дали ќе видиме нешто невидено.

Ко што реков, камо нека ме демантираат, уште подобро да утнам во предвидување за ова..:)

Дечки у случај да заспијам вечерва у колку саат утре би имало реприза?? Ако памти некој кога имало од претходниве ALL STAR (од прилика).. :)

Дечки у случај да заспијам вечерва у колку саат утре би имало реприза?? Ако памти некој кога имало порано (од прилика).. :)

Натпреварот од вчера што беше го даваа денес реприза у еден и пол ,ваљда и ова вечерва ќе го даваат утре у толку :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom