Одење по ѕид???

• Креатор на темата Креатор на темата Tetro
  • Време на започнување Време на започнување

Дали знаете како го прави ова???

• Да, ќе напишам во коментар.

Гласови: 8 32,0%
  • Не, и не ме интересира.

Гласови: 17 68,0%

• Вкупно гласачи
    25
T

Tetro

Гостин
Видеото од линкот е од поодамна, но ретко кој го има видено. Вечерва имав краток разговор со пријател на изведувачот на делото, и тој ми кажа дека Љубе изведувал многу слични зафати.
Како го изведува ова? :nesum:

Знам.Тоа го прави со своите супер дупер купер мупер левитациски способности само што во овој случај го менува аголот и ја зголемува моментната брзина од 0 на 0,000(0) на квадрат.

евааа това е немогуче, како го правиш тоа алал ти вера :kesa:

-ова ме потсеќа на америчките видеа и нивните коментари од типот....WOW OoooOO my god

и сељациве научија српски да зборат, скопски никако

Ова е повеќе стоење него одење по ѕид али у секој случај интересно. На почеток ми изгледаше вештачко, пошто цело време има дел од него кај што не го гледаш и кај што некој би можело да го држи, ама на самиот крај му го гледаш целото тело и глава и раце така да стварно зачудува, пошто нема шанси некој да го држи само на стапалата/долниот дел од нозете и он така исправен да „лебди“ хоризонтално... :)

Интересно интересно.

Што би рекол самурај Џек:
What-trickery-is-this.jpg

Иначе го прави како што го прават и сите илузионисти.

Хахаха, забавно момче е Љубе. Го запознавме пред некоја недела и ни изведе неколку трикови со карти кои не беа воопшто едноставни или некои шо често се сретнуват. Некои негови другари спомнаа дека може да изведе вакви работи како левитирање и други уште понеобјасниви, мада многу сум скептична, барем додека не видам со свои очи. Веројатно е вложено многу труд...

Абе не е битно како го прави.. секако дека не е „магија“ или нешто тоа е обичен трик на илузионист или т.н „магионичар“ , а можеби и е видео превара

Не е реално монтажа е некоја :)

Интересен трик..не ми се верува да е монатажа..пошто го дадоа таму на крајта некаде целосно стои исправен и лебди :)

Јас знам како го прави, ајде малку слкиковито хехе. Тие што знаат да пливаат грбно кога ќе легнат на грб лебдат на вода и не потонуваат, така и овај само не е вода туку е воздух. Моља ви се законите на физика да не се спомнуваат затоа што темата е несериозна и објаснувањето е несериозно што не значи дека е невистинито :icon_lol:.

Одличен настап на дечкото.
Не е ова магија,
туку дечкото е поинтелигентен од сите нас што неможеме да сфатиме како го прави тоа.

Одличен настап на дечкото.
Не е ова магија,
туку дечкото е поинтелигентен од сите нас што неможеме да сфатиме како го прави тоа.
Кој разбра разбра кој не не :icon_lol:.

браво за него....се надевам ќе ја искористи оваа предност што ја има и ќе напраи некоја пара :zlo:

Свети љубе...хаха.

А што толку се фокусираше на ѕидот на почетокот ? Во првиот дел го држат за грбот , понатаму се држи со раката (врз некое јажа ли кој знае што е ,закачено за таванот) , и зошто цел не го снимија од 2-3 метри...а не од 3 см е дел по дел од телото го снимаа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom