5000, многу бре :pos2:
„кон Грција се упатиле дури 5.000 македонски граѓани“
дури 0,25% од државата :pos2:
„кон Грција се упатиле дури 5.000 македонски граѓани“
дури 0,25% од државата :pos2:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ајде да се договораме заедно сите да одаме на шопинг у Солун![]()
па зашто тогаш се ГАГАШ???..........Си начекав неработен ден за верски празник (кој не го славам бидејќи сум атеист) и си отидов за Солун. Попусти има сега после 15ти јануар, нормално дека ќе одам во Солун. Си земав убава јакна за 120 евра, а тука асална јакна под 200 евра нема да најдам. Којзнае и дали ќе најдам нешто асално. Сеа некој ќе ми рече за 80 евра сум го продал газот на Грците, ќе ме викаат предавник, партиски војник на СДСМ или којзнае уште како. Гајле ми е право да ви кажам.
Иначе имаше доста сељачишта што не им се чекаше ред, па пробуваа преку ред да идат, да се убацуваат у колона, па за малце ќе дојдеше до судари, па после имаше карање, фалеше уште и да се истепаат како некоја стока.
па зашто тогаш се ГАГАШ???..........
..а случајно да не ги прогласи Бадник,Св.Климент,Водици,Велики Петок итн како НЕРАБОТНИ ДЕНОВИ за припадниците на ПРАВОСЛАВНАТА ВЕРОИСПОВЕД!!!!Не сум јас крив, обрати се кај владата што ги прогласи скоро сите верски празници за државни.
..а случајно да не ги прогласи Бадник,Св.Климент,Водици,Велики Петок итн како НЕРАБОТНИ ДЕНОВИ за припадниците на ПРАВОСЛАВНАТА ВЕРОИСПОВЕД!!!!
но под друг дифолт има луѓе кои се ГАГААТ, т.е. имаат одредена антирелигиозна демагогија,иако на КРАЈ сепак и ТИЕ КОРИСТАТ.....Нема врска и да се прогласени за празници само за православната заедница, скоро сите фирми и државни институции ги водат како неработни денови бидејќи сметаат дека под дифолт сите се православни христијани.
Зш да не одам, ако можам?
Нема везе тоа, само за одморите преку 300 илјади фиромци отидоа во Грција.