Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мој совет, пред да се лапаш земи една круша, ама по можност зелена да биди и пробај да ја изејш целата.
Ова у Холивуд само, ин риал лајф тешкоИ после ќе се бакнува како што бакнуваа бабите по образ.
Бидејќи имаш дејт со девојка значи и се допаѓаш, е сега тука ти е моментот, значи ти е се правиш незаинтересиран и правиш разни глупи муабети, од кои пола барем се смее
и после 2.30 до 3 часа (а може после 3 прашања), она не може да издржи и ти се фрла и се бакнувате како да е тоа последното нешто на светот. И значи и ти задоволен и она презадоволна
бакнувањето било најдоброто до сега и то.
Ова у Холивуд само, ин риал лајф тешкоАко чекаш на неа, ке дочекаш..мој совет не чекај многу долго, грабни и ја раката и однеси ја понастрана и...акција
А да..и пушти и една пијачка не биди стиснат :smir:
Не, па зошо пишал дека у дискач сакал да го носи чупето затоа реков пијачкаКој како го бива, некој со кола, некој со пијачка, некој со раскажување приказни
Значи сигурен сум дека и ја и се свиѓам и сеа ако заебам ке ми биде срам да ја погледнам у очи после![]()