Не можеш да поминеш без зезање + тоа на погрешно место си ја отворил темава.Значи убаво ве замолив да не ме зезате, и онака ми е срам што прашувам..:kesa:
Ајде бе ти па, нема од шо да се срами, и така никој не те познава тука....Значи убаво ве замолив да не ме зезате, и онака ми е срам што прашувам..:kesa:
Сериозно ова?Па коа ќе се лапаш, гледај, горната и долната усна нејзина да бидат кај тебе в уста. Т.Е Да и ја лапниш цела уста, и гледај што повеќе да ја лапниш, шо можиш повеќе цела уста да и ја лапниш дуридо кај носот да фаќа.
П.С. можиш и јазикда пуштиш
И зошто си направил нов јузер на кајгана, си можел и со стариот да пишиш, немаше да ти се смејме
Значи сигурен сум дека и ја и се свиѓам и сеа ако заебам ке ми биде срам да ја погледнам у очи послеАјде бе ти па, нема од шо да се срами, и така никој не те познава тука....
Неможе тоа да се опише со зборови, а ако бараше соевет како да реаѓираш со девојчето, прво процени дали таа е спремна на тоа, и како ке реагира....али мој совет е оди и не се замарај утре пак ке изгрее сонце.
Епа тогаш, опушти се и следи ги своите инстинктиЗначи сигурен сум дека и ја и се свиѓам и сеа ако заебам ке ми биде срам да ја погледнам у очи после
Не!Сериозно ова?
Моите инстинкти на оваа тема не постојат океј фала иначе :smir:Епа тогаш, опушти се и следи ги своите инстинкти
Е ова ми требаше, туториал фала ти премногуНе!
Биди нежен, приближи и се, почни полека нежно да и ги бакнуваш усните, не мора одма со јазик да се почне. Потоа сами ке ви се отвараат устите и полека пушти јазик и почни со твојот да си играш со нејзиниот, у стил да се бркате со јазиците.
Ништо страшно, баш е симпатично.
брат природно ке ти дојди не му ја думај многу не е виша математика само биди искулиран и во никој случај не му пуштај јазикПрво ке ве замолам да не ме зезате..:smir:
Во преток планирам да ја таа што ми се свиѓа негде да искочиме..е сеа ако се укаже прилика за тоа што прашувам би сакал да ја залапам, али незнам како
Ај опишете ми како треба?
Ова ме потсеќа на еден другар, на “прв состанок“ со девојчето и сеа ај да се напраи фраер типов, демек познат јак, му вика на другар му да дојди кај шо ќе бидат на клупа и да му се закача нешто, демек проблеми да му напрај па овој да се напрај фраер пред неа да го истепа.Најди 2-3ца домци, дај им по 100че, нека глумат насилни силеџии но ти ги дигаш на клоци бидејќи си џентлмен.
потоа кога ќе ви заврши состанокот, пред нејзиниот дом би требало да те покани да влезеш и тука си ја вршиш својата работа.
Ценам тоа што прашуваш.Прво ке ве замолам да не ме зезате..:smir:
Во преток планирам да ја таа што ми се свиѓа негде да искочиме..е сеа ако се укаже прилика за тоа што прашувам би сакал да ја залапам, али незнам како
Ај опишете ми како треба?