Аustralian Open 2011

Статус
Затворена за нови мислења.
Се зезам бе, 3 саат е, од досада да се р'чнам малку у позитивна смисла со Надал фанови :)

Ги нема сеа, спијат :icon_lol: ..па може и ќе станат пред да почни мечот :)))
Се шалам и ја, да не крене некој војна безврска :Р

Ги нема сеа, спијат :icon_lol: ..па може и ќе станат пред да почни мечот :)))
Се шалам и ја, да не крене некој војна безврска :Р

Па нормално дека спијат, жени ли ќе гледаме:nenene:

Иначе Долгополов е ѕвериште на кој му фали малце психа за после еден добие сет против јак играч и успех до висок пласман, да му се крене моралот и да успее да дојде до пресврт. Во моментов тоа е случајот со Мареј, кој го гледа мечот ќе ме свати.

Не е нешто во ред со Рафа,само се влечи по терен без желба,излеа повреда некоја.

Опа, Ферер води 2:0 (6:4, 6:2). Вториов сет го зеде на сервис на Надал. Изгледа старата повреда на Надал, но ќе продолжи да игра.

Ако успее Федерер да го победи Џоковиќ утре(сабајле во 9.30) скоро сигурно е дека ќе гледаме реприза од минатогодишното финале. Мареј мислам дека ќе го збрише Ферер,многу јако игра сезонава.

Ferrere's 5 minutes of glory !! Woohooooooo .. :vozbud:

Btw да ве прашам, зошто Возниаки има толку висок коеф. за вечерва против Ли (околу 2.10 се движи) ??... Има лош скор ВТА нумеро уно против кинескава илиии .. :raz:

штета за надал, дури и тој беше премногу разочаран и во еден момент со солзи на очите, но тој е самиот жртва на сопственото темпо, на доминантниот физикус во неговата игра и беше прашање само на време кога ќе се случи вакво нешто

Btw да ве прашам, зошто Возниаки има толку висок коеф. за вечерва против Ли (околу 2.10 се движи) ??... Има лош скор ВТА нумеро уно против кинескава илиии .. :raz:
Изгледа,али ја исфорсираа На Ли иако игра добро на почетоков на сезонава јас мислам дека е време Возниацки да ја освои првата гренд слем титула.......убава 2-ка 2.10 или па може и + гејмови да ја играш

Да убав коефициент за паѓање На Ли според мене најсигурна е за вечер игра во невидена форма предходниот мастерс го освои против Клајстерс во финале победи сега Клајстерс игра тежок меч против мојот фаворит Звонарева иако сакам да победи Вера мислам дека нема да се случи тоа Клајстерс игра најдобро во овој момент кај жените.А Надал да не беше повредата ќе беше друго не сакаше да го предаде мечот па доигра до крај мислам дека можеше комотно да го предаде уште по првиот сет..

Фала на брзиот одговор, Сасуке. Мене мислите прво ми отидоа на некоја лоша серија на Возниаки против оваа, но изгледа чисто 'помпање' на коеф. е во прашање. Ли јас малце ја фатив кога играше против Петкович и не покажа некоја посебно квалитетна игра, се потпираше најмногу на грешките на германката. Убав сингл значи е ова .. :icon_cool

Кој е за Ферер у полуфинале...? :)

П.С. Јас :icon_lol:

Само јас си поставив прашање, јас си одговорив, ама изгледа и само јас сум задоволен, или има уште такви? :icon_lol:

Фала Богу отпадна Надал, секое финале тие двајца го играат... дај Боже и Роже да отпадне па да гледаме Ноле вс Мареј финале, малку смена на настаните... а, и ми се лоши кога го гледам Надал, по 50 пати си брка во га*от :icon_lol:

Вечерва по наше време, од 03:30 играат Вознијацки - Ли На, од 04:45 Ким - Вера, а од 09:30 Ноле - Роже, така? :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom