Светско првенство |Sweden 2011|

Статус
Затворена за нови мислења.
Полуфиналињата, како и финалето и мечот за трето место ќе ги пренесуваат на МТВ.

Полуфиналињата денес, а ??

Шве-Фра, според мене ќе биде доста интересна. Швеѓаниве покажаа петли на турниров и како домаќини одлично се претставија со пласманот во Топ 4те репрезентации. Ако им се во добра форма денес Додер и голманчето, публиката ако ги крене иии малце судиите ако им помогнат .. Ништо чудно да и го земат скалпот и на Фра. Квалитетот се знае дека на страната на шампионите, но колективната игра на домаќинот на ова СП, ги отвараа малце опциите.

Дан-Шпа не би требало да е нешто посебно неизвесна. Ќе си тепаат данците, јас мислам со 4-5 разлика и ќе чекаат финале.

Шо знам за мене понеизвесна би требало да биде Данска-Шпанија отколку Франција-Шведска.

Прогноза за финале Франција-Данска и мислам дека Шведска незаслужено и со многу помош како домаѓин а и како на секое првенство каде домаќинот има помош во ракомет, стигна до полуфинале.

Кога играт бе зашо ги нема у кладилницата? :)

не е интересно првенствово кога нема да се сретнат франција - хрватска :)

не е интересно првенствово кога нема да се сретнат франција - хрватска :)
Така е но шо да правиме,инаку како што претпоставив Франција лесно до финалето а во другово ќе биде далеку понеизвесно.Инаку Унгарија се пласира на 7-то место по победата на Полска,што значи во Март ќе имаме мн тежок противник во БТ.
П.С Дали за настап во квалификациите за ОИ требаше да се пласираме на Светсково?

Kiel_fcb250_omeyer.jpg

Како брани човеков :zver:
Bertrand_Gille_(HSV_Hamburg)_-_Handball_player_of_France_(2).jpg

Мен оф д меч

Леле да не се знае гол да се даде :)))

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom