Распродажба на достоинството

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.098
Веб-сајт
www.kajgana.com
На што се сте спремни за да ја одржите врската?

Понекогаш гледам како луѓето го губат достоинството само за да одржат некоја врска. Попуштаат под секој притисок на партнерот, спремни се да ползат како кучиња, трпат навреди и понижувања...

Каде ја поставувате границата која партнерот не смее да ја прејде? Што не би толерирале?

Некои работи не можат да се купат, за се друго постои мастеркард :)

Да не бидам погрешно сватен, не толерирам ништо што го руши достоинството.

Od moe licno iskustvo mrazam da si unistuvam dostoinstvo za da zacuvam vrska bidejki cim partnerot dozvolil da spadnes do takvo nesto znaci deka K*R go boli za tebe.Mene mi se ima sluceno toa ednas,ispadnav najgolem idiot na svet,posle den dva onaka nesto ja molam i si pomisliv:cekaj be,zosto ustvari se ligavam volku? I takov ja oterav u PM i i rekov koga ona ke bide spremna da go napravi istoto sto jas za nea go napraviv togas da mi se javi.I ete mi se nema javeno do den denes.

Никогаш не вели никогаш...повеќе би направила да изгледа како да молам и се тоа...но само додека ја доведам ситуацијата под моја контрола :wink:

Е како би ја довела под контрола работата со молење?

неможам да го објаснам тој процес...не е молење ама не е ни к*рчење...битно е тој да се почувствува дека е ...не знам како да објаснам...мене ми врши работа...

nema sansi da dozvolam da se gazi moeto dostoinstvo...za nikakva cena

ednash go imam zgazeno svoeto dostoinstvo i poveche nikogash se chustvuvav kakko gomno :( zimi se najlosho chustvo ne mi se veruva den denes ozbilno ali mnogu raboti nauchiv od toa

а што е достоинство?

има разлика од его до достоинство..

ја достоинство неам, мал сум. ама его иам и те какво.

Офчар напиша:
а што е достоинство?

има разлика од его до достоинство..

ја достоинство неам, мал сум. ама его иам и те какво.

Его = достоинство бе Офчар, само другчие кажано. :wink:

Za Tebe, ljubov moja...

Samo za Tebe jas na ovoj svet ziveam, samo za Tebe disam, placam i se smeam, samo za Tebe jas gotova sum na se, samo za Tebe, sreko moja edinstvena...
:) :)

cyberlady напиша:
Samo za Tebe jas na ovoj svet ziveam, samo za Tebe disam, placam i se smeam, samo za Tebe jas gotova sum na se, samo za Tebe, sreko moja edinstvena...
:) :)
Не ти го разбрав баш постов... Ќе дообјасниш? :se_ molam

Acid напиша:
Не ти го разбрав баш постов... Ќе дообјасниш? :se_ molam

Демек на све е спремна де:)

На што се сте спремни за да ја одржите врската?

Понекогаш гледам како луѓето го губат достоинството само за да одржат некоја врска. Попуштаат под секој притисок на партнерот, спремни се да ползат како кучиња, трпат навреди и понижувања...

Да, да така е ... но лошо е по другиот ако ползачот еден ден се сети каде е и што прави:icon_lol: :wink:

Во никој случај:icon_eek: Ако врската пропага тогаш и да се одереш нема да стигне на нормалата.Само може полошо да дојде,демек јас сум со него-неа ради сожалување:ne: многу ме молеше и шо даправам.Се си има граници.

Да, да Наташа ... сожалувањето е најчесто криво за све:raz: :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom