Меркел: Германија ќе стане исламска држава

• Креатор на темата Креатор на темата Misirkov
  • Време на започнување Време на започнување
нас ни солеа памет за рамковен . . .

нели демократија, слобода, малцински права...не гледам што им е проблемот на Европјаните

или можеби имигрантите треба да робуваат и неприметно да се претопат во шваби???

Што да му одговорам? Дека нема никакви рептили, илуминати што го владеат светот и ги контролираат сите настани, дека замисли, групации на луѓе можат по свој избор координирано да прават или не, некои активности?
Каде САД има истакнато дека тоа што го прави го прави во име на Исус, како што на другава страна, се бусаат у гради искривувачите на Исламот кои убиваат од Мароко до Филипини? Во армијата на САД има и Муслимани и Будисти и Викани и што ти ја знам што друго. Нема ни потреба да се објаснувам со некој кој на исто религијско рамниште ги изедначува поривите на Ал Каеда и ИСАФ, на пример.

Што да му одговорам? Дека нема никакви рептили, илуминати што го владеат светот и ги контролираат сите настани, дека замисли, групации на луѓе можат по свој избор координирано да прават или не, некои активности?
Каде САД има истакнато дека тоа што го прави го прави во име на Исус, како што на другава страна, се бусаат у гради искривувачите на Исламот кои убиваат од Мароко до Филипини? Во армијата на САД има и Муслимани и Будисти и Викани и што ти ја знам што друго. Нема ни потреба да се објаснувам со некој кој на исто религијско рамниште ги изедначува поривите на Ал Каеда и ИСАФ, на пример.

Дејство на 12,7мм муниција на човечки битија...убивање цивили чисто ради занимација...

Колку земји со доминантно исламско население се окупирани од западни сили?
А колку земји со доминантно христијанско население се окупирани од земји со доминантно исламско население?
Пример некој?
Колку земји со доминантно исламско население имаат марионетски режими поставени од западот?
А колку земји со доминантно христијанско население имаат марионетски режими поставени од исламски земји?
Пример?
Има такви,шо викаат на телевизија?
Колку жртви паѓаат секој ден во тие земји?
Да чита и да се чуди човек...

Дали и вие како и Медлин Олбрајт сметате дека 560.000 мртви деца како резултат на санкциите против Ирак во девеесетите “вределе за целта“...?
Колку воопшто луѓе кои се перцепираат како христијани гинат годишно од страна на некои кои се перцепираат за муслимани а каков е обратниот резултат?

Прашањата се прости 1307/ evil betty

Закана има во вашите глави само, кои се продолжение на телевизорот, само без гајтан за струја.

Дејство на 12,7мм муниција на човечки битија...убивање цивили чисто ради занимација...

Колку земји со доминантно исламско население се окупирани од западни сили?
А колку земји со доминантно христијанско население се окупирани од земји со доминантно исламско население?
Пример некој?
Колку земји со доминантно исламско население имаат марионетски режими поставени од западот?
А колку земји со доминантно христијанско население имаат марионетски режими поставени од исламски земји?
Пример?
Има такви,шо викаат на телевизија?
Колку жртви паѓаат секој ден во тие земји?
Да чита и да се чуди човек...

Дали и вие како и Медлин Олбрајт сметате дека 560.000 мртви деца како резултат на санкциите против Ирак во девеесетите “вределе за целта“...?
Колку воопшто луѓе кои се перцепираат како христијани гинат годишно од страна на некои кои се перцепираат за муслимани а каков е обратниот резултат?

И сега на секој напад (кој е разбирлив,замислете да бевте во Ирак и да го собиравте вашето дете низ улица,раце,нозе,црева,мозок само за да го погребате) во кој некој се разнесол подлегнувајќи на пропагандите на религиската лоботомија овде се потресуваат „аууу готово, џихадот почна„, небаре некоја форумџивка ќе иштанца 26 рисјанчиња а некој форумџија ќе си истетовира малтешки крст на газот...

Ама тоа е, Орвел стварно беше оптимист изгледа...:(

Значи во 1999 бомбардирањето било направено од "КРСТОНСЦИТЕ" брз "исламсkата" Србија, а истите тие "Крстонсци" знаеме на чија страна беа и истите им помагаа и ги вооружуваа Мудџахедините во Авганистан крајот на 80 и почетокот на 90тите во борба против "Муслиманска" Русија, и уште неколку операции низ светот на држави со доминантно христијанско население. Само незнам зашто овде веднаш ја мешаш религијата со интересите на Американците кои сегде во светот би отвориле кризно жариште без да им текне и ич да не им је гајле каква религија е доминантна таму. Не го прават тоа хритијаните како што сакате да кажете туку го прават Илуминати фамилијата кои некако не се големи христијани туку знаеме во што веруваат.

И дајте не забегувајте од темата не е оваа за тоа кој колку убил туку е друа, па ако сакате да збориме за ова отворете друга тема

Abe neznam zosto tolku generalizirate, site ovie raboti sto se niz celiot svet,e vo korist na Amerikancite,, niv im odgovara da se prepukuvaat lugeto megu sebe po verska osnova, zaradi toa jas neznam zosto bi trebalo da se mrazime megu sebe, sto mi e gajle mene naprimer, ti sto si, makedonec,albanec, ili pak dali si bil hristijanin ili musliman, vazno e da ziveeme site vo mir, zatoa sto pred se site sme luge,, jas imam drugari i makedonci i albanci i srbi, koga ucev Sredna skola,naj blizok drugar mi bese srbin, taka da jas ne gledam nikakva pricina zaradi Amerikanskata imperija da se mrazime,, site ovie vojni sto se vodat niz svetot, e skenirano od Pentagon...

Никакви Христијански сили не окупираат ни Афганистан ни Ирак. Никој од тие земји таму што има луѓе не го прави тоа во име на христијанска религија. Припадниците на тие сили не се ни Христијани во целост. Јапан и Турција (и ред други нехристијански земји) исто така имаат сили таму. Дали присуството на тие сили е заради некаква превласт, нафта, пари или моќ, најдете сами, но дека нив ги поврзува некаква Христијанска кауза, е смешно да се каже - За разлика од испраните мозоци на друга страна, кои ги јавно и отворено дискриминираат сите останати луѓе на светот кои не се од нивната вера.
На едната страна имаме религијски идеал, на другата најдете го идеалот кај сакате, ама да имплементирате религијски пориви за присуството на трупите таму, од разни земји кои добар дел не ни имаат христијанско население е наивно и е мешање на баби и жаби од ваша страна.

Abe neznam zosto tolku generalizirate, site ovie raboti sto se niz celiot svet,e vo korist na Amerikancite,, niv im odgovara da se prepukuvaat lugeto megu sebe po verska osnova, zaradi toa jas neznam zosto bi trebalo da se marzime megu sebe, sto mi e gajle mene naprimer ti sto si makedonec,albanec, ili pak si bil hristijanin ili musliman, vazno e da ziveeme site vo mir, jas imam drugari i makedonci i albanci i srbi, koga ucev Sredna skola,naj blizok drugar mi bese srbin, taka da jas ne gledam nikakva pricina zaradi Amerikanskata imperija da se mrazime,, site ovie vojni sto se vodat niz svetot, e skenirano od Pentagon...

Епа тоа е друже ако го прочита горниов пост дека Американците не гледаат на тоа дали ќе нападнеле во христијанска или муслиманска земја туку го гледаат профитот. А Ал Каеда е измислица на ЦИА а не е ништо друго освен арпаски збор што значи БАЗА

Еве еден линк тука да прочитате интересна изјава на еден француски разурзнавач http://www.ivonazivkovic.net/binel al kaida.htm

Кога ќе го прочитате (ако сакате) постирајте што сте заклучиле од текстов

Епа тоа е друже ако го прочита горниов пост дека Американците не гледаат на тоа дали ќе нападнеле во христијанска или муслиманска земја туку го гледаат профитот. А Ал Каеда е измислица на ЦИА а не е ништо друго освен арпаски збор што значи БАЗА

Еве еден линк тука да прочитате интересна изјава на еден француски разурзнавач http://www.ivonazivkovic.net/binel%20al%20kaida.htm

Кога ќе го прочитате (ако сакате) постирајте што сте заклучиле од текстов

E pa drugar, jas gi znam ovie raboti, zaradi toa si velam,,, ne sakam,zaradi Amerikancite da imam neprijateli,, ne sakam da pagame na evtini stosevi,, od strana na Amerikancite i Britancite..

Da se sekavame na studentata vojna,kakvi prljavi raboti imase togas, komunistickite zemji bea losite,a tie sto bea so SAD, tie bea dobrite...

E pa drugar, jas gi znam ovie raboti, zaradi toa si velam,,, ne sakam,zaradi Amerikancite da imam neprijateli,, ne sakam da pagame na evtini stosevi,, od strana na Amerikancite i Britancite..

Da se sekavame na studentata vojna,kakvi prljavi raboti imase togas, komunistickite zemji bea losite,a tie sto bea so SAD, tie bea dobrite...

Најголемиот проблем на форумов е што кај скоро сите членови без разлика Македонци или Албанци, христијани и муслимани владее некоја негативна атмосфера од едниот прама другиот, и се гледа од едната страна да се искаже што понавредлив пост за другите да му завидуваат и да се потсмеваат, барем јас така заклучувам. Малце офф топик

И дајте луѓе да се придржуваме на темава зошто може да не банираат, најубаво е за ваквите работи да се отоври нова тема

Isto e i sega, tie sto ne se so SAD, ti se losite...

Kade sto ima sila nema pravda...:toe:

--- надополнето ---

Најголемиот проблем на форумов е што кај скоро сите членови без разлика Македонци или Албанци, христијани и муслимани владее некоја негативна атмосфера од едниот прама другиот, и се гледа од едната страна да се искаже што понавредлив пост за другите да му завидуваат и да се потсмеваат, барем јас така заклучувам. Малце офф топик

И дајте луѓе да се придржуваме на темава зошто може да не банираат, најубаво е за ваквите работи да се отоври нова тема

Vo pravo si,naj ubo e da ziveeme site vo mir, da se sakame i da se postovame, bez razlika sto sme,makedonci,albanci,turci, itn....

Го прочита ли некој линкот што го постирав во погорните постови

Религиозен идеал хахаха легенда бе, од религиозни идеали се раководи семејството Ал-Сауд хахахаааа

Нема што да објасниш бидејќи само верглаш едно те исто за тоа како исламот бил закана, радиусот на твоите глупости на форумов е скромен, во распон од “плашете се, ќе не колат“ до онанирање на масоните и шупливи езотерички гомнарии со кои си опседнат како правоверен, нели.

Пак ја спомена Ал-каеда која не постои.
Немаш никакви аргументи,тотално ништо.

Некои бледи обиди за релативизирање на жртвите кои бројат стотици иљади со тоа дека не биле во име на Исус, е па синко ајт скокни до Кандахар и објасни се ти со рајата таму дека за нивно арно ги масакрираат и дека не се “каурите“ тие што ги убиваат, пошто гледам си загрижен многу...

П.С. Пример за ширење бесцелна омраза и лечење комплекси...

да,да, американска работа. Никако не се миљардате муслимански екстремисти кои би збришале да можат, се што е христијанско.

Миљарда муслимански екстремисти...?

А од кои “пориви“ се раководи ИСАФ? :pos2:

--- надополнето ---

Значи во 1999 бомбардирањето било направено од "КРСТОНСЦИТЕ" брз "исламсkата" Србија, а истите тие "Крстонсци" знаеме на чија страна беа и истите им помагаа и ги вооружуваа Мудџахедините во Авганистан крајот на 80 и почетокот на 90тите во борба против "Муслиманска" Русија, и уште неколку операции низ светот на држави со доминантно христијанско население. Само незнам зашто овде веднаш ја мешаш религијата со интересите на Американците кои сегде во светот би отвориле кризно жариште без да им текне и ич да не им је гајле каква религија е доминантна таму. Не го прават тоа хритијаните како што сакате да кажете туку го прават Илуминати фамилијата кои некако не се големи христијани туку знаеме во што веруваат.

И дајте не забегувајте од темата не е оваа за тоа кој колку убил туку е друа, па ако сакате да збориме за ова отворете друга тема

Објасни се ти со некој иден бомбаш самоубиец, кому некој исламски еквивалент на Ивл Бети ак.а. рандомјузернејм му го пере умот дека го бомбардираат “каурите“ за да го “уништат исламот“...

Објасни се ти со некој иден бомбаш самоубиец, кому некој исламски еквивалент на Ивл Бети ак.а. рандомјузернејм му го пере умот дека го бомбардираат “каурите“ за да го “уништат исламот“...

Извини другар ама не ти го разбирам постов

А од кои “пориви“ се раководи ИСАФ?
Не знам, тоа заедно со Lupus, со помош на YouTube клипови ќе си го разоткриете.
Ама да тврдиш дека доминација Христијанството им е премиса на ИСАФ, тоа ни АлЗавахири не го тврди.

Не знам, тоа заедно со Lupus, со помош на YouTube клипови ќе си го разоткриете.
Ама да тврдиш дека доминација Христијанството им е премиса на ИСАФ, тоа ни АлЗавахири не го тврди.

Не лупетај.
Никаде не тврдам тоа туку тврдам дека муабети за некаква “закана“ се срање,манипулација и медиумско перење мозок.
И дека е лесно кај они кои се перцепираат како муслимани по светот да се најдат неколку кои ќе се разнесат некаде откако некој исламски еквивалент на тебе ќе му го пере умот (иако со поголема основа секако ради окупациите и масакрите) на некој неук,гневен човек дека “готови сме...ќе не уништат“...

Ти тврдиш дека...

да,да, американска работа. Никако не се миљардате муслимански екстремисти кои би збришале да можат, се што е христијанско.

Заедно со “религиозните“ “пориви“ на “алкаеда“, абе која од која ти се реченициве...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom