Катар го призна Косово

oon

Член од
3 ноември 2008
Мислења
3.085
Поени од реакции
1.254
Катар го призна Косово

05.01.2011 09:15

Меѓународната заедница знаеше за трговијата со човечки органи на исчезнатите Срби на Косово, дециден српскиот патријарх Иринеј во неговата божиќна порака.
Дик Марти во својот извештај ги посочи ОВК за одговорни за трговијата со човечки органи заедно со премиерот на Косово, Хашим Тачи.
Иако Косово стравуваше дека извештајот ќе го попречи признавањето на државата, Катар денеска го призна Косово.
Во меѓувреме пак Албанците во Македонија, Албанија и источно Косово од поранешните организации на ОВК и денеска ќе потпишат национална петиција против навредите нанесени кон албанскиот народ од страна на Дик Марти.
„Ние вознемирените граѓани ја потпишавме оваа петиција како одговор на извештајот на Дик Марти, со кој се прави обид за оцрнување на нашата нација, нашите права и нашата борба за слобода и за независност од тоталитарниот режим на Србија“, се наведува во петицијата.
Со поддршка од политичките партии, од студентските здруженија и од цивилното општество. Организациите ја покренаа оваа иницијатива.

http://www.a1.com.mk/vesti/default.aspx?VestID=132590

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Ајде честитки за комшиите!! :)

GrouchoMarx

Мочко
Член од
26 јануари 2008
Мислења
2.907
Поени од реакции
469
Чекај малце сеа. Цел наслов стаиле дека Косово е признато од страна на Катар, а истото го спомнале у еден ред хахахаха. Стварно глупава работа. Повеќе рекле за трговијата (за која верувам дека стварно се случила иако си негираат), него за главниот дел.

C R E S

Chelsea Fan!
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.515
Поени од реакции
1.266
Слушнавме на Вести.Одлична работа...Уште Србија остана да го признае :pos:

Брокер

Broker of the Year
Член од
25 јули 2009
Мислења
1.227
Поени од реакции
257
Честитки од мене ајде и Катар ќе ги видеме на ѕидот на општинската зграда во Призрен

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Искрено, не сум у политика многу навлезен - али зашо честитаме на Косово?

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.747
Искрено, не сум у политика многу навлезен - али зашо честитаме на Косово?
Градиме добрососедски односи :icon_lol:
Инаку насловон нема никаква врска со текстот под него.

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Градиме добрососедски односи :icon_lol:
Инаку насловон нема никаква врска со текстот под него.
Кои добрососедски односи?
У следниот воен конфликт, тој шо ќе го пукаш ќе го прашаш дали те читал на форум?
Албанија не е проблемот, Косово е.
Ние го признавме косово, си ги ебавме тие добрососедски односи со србија, автоматски србија стана за грција.
Сам себе се убијал си напраивме.
И сеа величиме признавање од страна на “големиот“ катар.
Бре шо сме и ние.

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.747
У следниот воен конфликт, тој шо ќе го пукаш ќе го прашаш дали те читал на форум?
Ние го признавме косово, си ги ебавме тие добрососедски односи со србија, автоматски србија стана за грција.
Бре шо сме и ние.
Добро бе, глумиме дека градиме добрососедски односи :)
Инаку за тоа дека со Србија сме имале добрососедски односи не би се согласил потполно со тебе. И пред Косово да биде држава и пред да бидат признати од страна на Македонија секој 2 Август исто срање од нив. И секогаш србите биле ортодокс брадрс со овие здола нас, не е од сега таа нивна поврзаност со нив, преку нас.

А мене конкретно не ме интересира дали и кој го признал Косово, искрено речено, уво не ме боли за нив.

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Добро бе, глумиме дека градиме добрососедски односи :)
Инаку за тоа дека со Србија сме имале добрососедски односи не би се согласил потполно со тебе. И пред Косово да биде држава и пред да бидат признати од страна на Македонија секој 2 Август исто срање од нив. И секогаш србите биле ортодокс брадрс со овие здола нас, не е од сега таа нивна поврзаност со нив, преку нас.

А мене конкретно не ме интересира дали и кој го признал Косово, искрено речено, уво не ме боли за нив.
така и треба
нас треба уво да не боли за да не останеме без името Македонија
еби нато - коа ќе те викаат по никнејм
али не капираат изглеа сите

Брокер

Broker of the Year
Член од
25 јули 2009
Мислења
1.227
Поени од реакции
257
Бре шо сме и ние.

А ако не беше Косово, Србија ќе застанеше со нас така и ќе не бранеше и ќе беше против Грција, хехехехе. Искрено честитаме на политиката на Косово, а тоа не значи дека честитаме на криминалот, дрогата и оружјето кое го има во оваа држава, честитаме за посветеноста на државата да се осамостои и да видеме дали може да се изградат добрососедски односи со земја која што верувам дека со нејзиното вклучување во ОН, ќе бидеме признаени како Македонија, како и што можеш да видеш на зградата на Призрен, напишани сме МАКЕДОНИЈА

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
А ако не беше Косово, Србија ќе застанеше со нас така и ќе не бранеше и ќе беше против Грција, хехехехе. Искрено честитаме на политиката на Косово, а тоа не значи дека честитаме на криминалот, дрогата и оружјето кое го има во оваа држава, честитаме за посветеноста на државата да се осамостои и да видеме дали може да се изградат добрососедски односи со земја која што верувам дека со нејзиното вклучување во ОН, ќе бидеме признаени како Македонија, како и што можеш да видеш на зградата на Призрен, напишани сме МАКЕДОНИЈА
Пак ќе кажам.
Не се разбирам у политика, али ми е гајле као сме напишани на некој ѕид.
Ја глеам од “напатен народ“-на гледна точка шо се дешава и шо сака уствари народот. А не владата.
Грција ги хејтаме, али за секоја “неправда“ шо ќе ја осети народот - бунт си креваат бе брат. Нема шо него владата да му каже шо он сака. Народот е главен.

Kajgana Shop

На врв Bottom