Половно возило до 3000 евра

V

Vollstandig

Гостин
И што ми докажа сега?...

Мислам...глупости муабетов..
И да имам 4500 евра СИГУРНО нема да ги давам на ваква Астра туку би купил VW Passat/Audi A4 па дури и екстра зачуван Golf 4 TDI
Добро бе пријателе, јас не ти ја тупнав БАШ ТЕБЕ, и кажи ми ДАЛИ ТЕБЕ ТИ СЕ ОБРАТИВ:)?
Едноставно си ја изрекламирав астрата, и си барам цена колку шо сум дал за неа, и ако е глупости муабетот, наједноставниот лек е : не читај:)
Значи пак ќе потенцирам, астрите одаат, 3500 евра, префрлена на македонски табли регистрирана до 2012 трае регистрацијата, и се останато за 3500 евра.
Плинот кошта 800 евра а тоа е 4300 евра, новите светла,магленките , ново радио со бас,бандажите, сето тоа ја прави да кошта 4500 евра.
Па ако не се најди од кајгана, ќе се најди некој што ќе ја купи, сеа можи да не ја даам толку али глеам колку шо се дале парите да се изваат
Поздрав

--- надополнето ---

А што година е 1.4 или 1.6?
2002 втора година е :)

http://oglasi.kajgana.com/auto-berza/prodavam/se-prodava-opel-astra-karavan-vo-odlichna-sostojba

Член од
6 март 2007
Мислења
2.301
Поени од реакции
1.580
Не е до тебе, сивкаста е, ама тоа не дека ја префарбувал дечкото, или недај боже да била удрена, не не, оваа прва боја му е.
Него таму во фабрика по грешка почнале сива па си рекле море бела ке ја фарбаме и после тоа ја офарбале бела. И то :)

|Volkswagen|

Тастатурата е посилна од мечот!
Член од
21 јули 2009
Мислења
2.736
Поени од реакции
906
Не сакам да звучам навредливо, ама ајде бе...кој ќе даде 4500 за двобојна (читај: такси) кола?...Треба да е човек луд да го направи тоа...

Член од
28 мај 2008
Мислења
3.231
Поени од реакции
4.103
Не сакам да звучам навредливо, ама ајде бе...кој ќе даде 4500 за двобојна (читај: такси) кола?...Треба да е човек луд да го направи тоа...
а има САМО 160 илјади изминати... абе да ти е мерак да ја купиш

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
BUSTED ! Затоа и го има плинот.

Како и да е, останете на темава :)

V

Vollstandig

Гостин
Ја претера , верувај. :tapp:
Ако мислиш дека ќе испадниш фраер и интересен пред сите пошто ми ја плукаш колата,не испадна. Само ствараш нервоза.

До мене е или колава е металик сива од внатре, а бела од надвор? :pos2:
Сива е на врататите од внатре, а не целосно.

|Volkswagen|

Тастатурата е посилна од мечот!
Член од
21 јули 2009
Мислења
2.736
Поени од реакции
906
Ја претера , верувај. :tapp:
Ако мислиш дека ќе испадниш фраер и интересен пред сите пошто ми ја плукаш колата,не испадна. Само ствараш нервоза.
Сива е на врататите од внатре, а не целосно.
Што претерав, јас ти сум потенцијален купувач така? Се разбира критичен сум за производот што го продаваш.

Возилата се фарбат од надвор ако се користат како такси возила. Значи твоето е или било возено како такси. Кој будала би фарбал металик сиво кола во обична бела боја освен ако не бркал бизнис со неа.

Значи бизнис возило од 2002 година, сигурно нема да има 160 000км.

И згора на тоа бараш 4500 евра! Значи очекуваш дека некој би ја купил твојата сомнителна кола на толкав избор на коли од исто годиште дури и ист модел ? Тоа никој нема да направи дури ни ти самиот ако би бил во дадена ситуација.

V

Vollstandig

Гостин
Што претерав, јас ти сум потенцијален купувач така? Се разбира критичен сум за производот што го продаваш.

Возилата се фарбат од надвор ако се користат како такси возила. Значи твоето е или било возено како такси. Кој будала би фарбал металик сиво кола во обична бела боја освен ако не бркал бизнис со неа.

Значи бизнис возило од 2002 година, сигурно нема да има 160 000км.

И згора на тоа бараш 4500 евра! Значи очекуваш дека некој би ја купил твојата сомнителна кола на толкав избор на коли од исто годиште дури и ист модел ? Тоа никој нема да направи дури ни ти самиот ако би бил во дадена ситуација.
Добро, авто-критичар си ете се докажа, али види сеа шо ќе ти кажам.
Астрите колку одат, 3500 евра?
а) Да.

Е сеа, додај на неа плин 800 евра атестиран , тоа се 4300 евра + 200 евра за тоа што има нови бандажи, гуми, и нов акумулатор и некој ситници подновени.
Колата НЕ Е ТАКСИ ВОЗЕНА, значи ја купив и јас половна, и тоа увезена од словенија, ко ја зедов беше 20.000 км извозена,со неа имаме возено скоро низ цел балкан и нормално се лупаат километри бе човече, од кола не сме излезени никој.
Па сеа, ако не те бендисува можиш да кажиш оти не ти чини, вака ми туркаш рејтинг на возилото можи некој ќе сака да ја купи:)

Член од
21 април 2009
Мислења
139
Поени од реакции
16
Добро, авто-критичар си ете се докажа, али види сеа шо ќе ти кажам.
Астрите колку одат, 3500 евра?
а) Да.

Е сеа, додај на неа плин 800 евра атестиран , тоа се 4300 евра + 200 евра за тоа што има нови бандажи, гуми, и нов акумулатор и некој ситници подновени.
Колата НЕ Е ТАКСИ ВОЗЕНА, значи ја купив и јас половна, и тоа увезена од словенија, ко ја зедов беше 20.000 км извозена,со неа имаме возено скоро низ цел балкан и нормално се лупаат километри бе човече, од кола не сме излезени никој.
Па сеа, ако не те бендисува можиш да кажиш оти не ти чини, вака ми туркаш рејтинг на возилото можи некој ќе сака да ја купи:)
Добро де ај... Ама ај појасни ни зашто вратите ти се со две бои?

V

Vollstandig

Гостин
Добро де ај... Ама ај појасни ни зашто вратите ти се со две бои?
Од кај знам од ко ја купив такви беа, валјда никој не ги фарба внатрешно ако прај такси како шо викате такси ми е возена:)

V

Vollstandig

Гостин
Значи е такси возена.
Абе која будала ја фарба вратата внатрешно ако ја возиш Т-А-К-С-И? И да е возена со 20.000 км е НИШТО во споредба со тоа ако ја земиш како возена такси.

Член од
18 февруари 2008
Мислења
1.466
Поени од реакции
249
Абе која будала ја фарба вратата внатрешно ако ја возиш Т-А-К-С-И? И да е возена со 20.000 км е НИШТО во споредба со тоа ако ја земиш како возена такси.
Не се фарба од внатре за ТАКСИ, однадвор се фарба, што значи првата боја била сива. КАпираш

Kajgana Shop

На врв Bottom