Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Не би рекол дека нема да се купува Летово независно од тоа дали победиле пиуните на Берлускони на локални избори или не,и онака тој рече дека нема да се кандидира веќе за функција премиер/претседател од кога ќе му истече мандатот.

Најважно е што на Неста и Силва им ги продолжија договорите.

Пирло ќе си оди,жал ми е ама уште повеќе ќе ми биде жал ако остане,уште да се оттарасиме од Сидорф и да се тргне по засилувања.

Ја би го остаил ЗЕДОРФ пошто ако веќе го продужи договорот за уште една година ќе се согласи на помала плата а и на клупа,затоа сакал првин со Алегри да збори а овој веќе кажа дека нема да поштеди никој.Се на се Сидорф ни е потребен за искуство и за добра атмосфера у соблекувални како и да биде тутор на новиот Пирло кој и да е тој.

Ме интересира со продажбава на Пирло,каква тактичка замисла има алегри,бидејќи ние без Пирло у средина не сме се замислувале ,па сеа дали ќе се бара играч од ист тип или ќе се оди на друг ...стварно ќе биде интересно лето , незнам како би можел да изгледа тимот за следна година и каква ќе ни биде играта. Што мислите? :)

Иначе жал ми е за Пирло ретко се наоѓа таков играч,ама оваа година ако не се навикнавме без него ...кога :)
Неста мораше да потпише нов договор , тој мексес воопшто не ми е сигурен..

Ќе ја уплатам јас Удине-Милан 0-1 гол. Претходното коло ме нурнаја комшивките ги имав така ама сега пак ќе си ја пробам среќата за 5 стотки.

Ја би го остаил ЗЕДОРФ пошто ако веќе го продужи договорот за уште една година ќе се согласи на помала плата а и на клупа,затоа сакал првин со Алегри да збори а овој веќе кажа дека нема да поштеди никој.Се на се Сидорф ни е потребен за искуство и за добра атмосфера у соблекувални како и да биде тутор на новиот Пирло кој и да е тој.

Тоа е твое мислење,јас ни на клупа не би го оставил нејќам ни цент да се троши за негова плата,плус нема ни место за него во тимот.
Најлошото е што ако тој остане тоа автоматски значи повторно не купување на полушпиц,не дека Касано и Робињо се лоши за позади напаѓачите ама не е тоа тоа.

А и не барајте нов Пирло,еден е Пирло,што научиле Меркел и Фосати научиле.

Фала му на Пирло за се што направи за Милан но мислам дека време му е да се повлече :smir: Со среќа нека му е кај и да оди ...
Пас како што може да дадат само Пирло и Чави !

И одбрана како што само Болоња може да има! :icon_lol:

Ќе ја уплатам јас Удине-Милан 0-1 гол. Претходното коло ме нурнаја комшивките ги имав така ама сега пак ќе си ја пробам среќата за 5 стотки.

Немој, ваљда пак ќе се игра трилер, 3:3, 4:4, да имаат Пато Робињо и Ибра по 15 гола или така нешто :).

Иначе најново е тоа што авторитетниот весник од Британија, The Sun објавиле дека Милан ќе го купи Сандро од Тотенхем...

Марко Пароло во Милан <-> Лука Антонини во Чезена

^ Нема одбрана што може да запре ваква топка.Како што кажав топка како што можат да дадат Пирло и Чави,а ретки се и напаѓачите што можат вака да изреагираат во ваква ситуација (Ибра,Дрогба,Ето)

^ Нема одбрана што може да запре ваква топка.Како што кажав топка како што можат да дадат Пирло и Чави,а ретки се и напаѓачите што можат вака да изреагираат во ваква ситуација (Ибра,Дрогба,Ето)

Како нема... види го играчот до Ибра што стоеше, не ни знаеше дека до него стој Ибра, кога се заврти го погледна и се зачуди, па потоа му текна да трча....

Кај болдираните би ги додал Пипо, Шева, Меси...

Како нема... види го играчот до Ибра што стоеше, не ни знаеше дека до него стој Ибра, кога се заврти го погледна и се зачуди, па потоа му текна да трча....

Кај болдираните би ги додал Пипо, Шева, Меси...

И да го следи Ибра џабе му е топкава е по прецизна од снајпер кога гаѓа на 1 километар во најповолни усколви. :)

Меси со неговите 1,60cm може вака да загради топка кога до него би имало играч од типот на Тери,Фердинант,Пиќе.... ? :)

Посељачи и покопачки фудбал ко овие Брага што играат у живот неам видено! Рогај напред и крши нозе комотно у трета лига југо-запад у косово може да играат! Како да го зееме овој Хулк па и овој Фернандо мислам дека ни Сандро нема да ни треба после

И да го следи Ибра џабе му е топкава е по прецизна од снајпер кога гаѓа на 1 километар во најповолни усколви. :)

Меси со неговите 1,60cm може вака да загради топка кога до него би имало играч од типот на Тери,Фердинант,Пиќе.... ? :)

ОК, ајде, Пирло најјак.

Ибра да не се загради случајно? Ја прима топката, ја смирува, поглед каде е голот и шутира...

А Меси нема да се загради, едноствано има чуство за позиција и и бега на одбраната...

Еве нешто слично од него...

ОК, ајде, Пирло најјак.

Ибра да не се загради случајно? Ја прима топката, ја смирува, поглед каде е голот и шутира...

А Меси нема да се загради, едноствано има чуство за позиција и и бега на одбраната...

Еве нешто слично од него...

Види го начинот на кој што ја прима топката не е само да ја прими запази ДОБРО како ја прима !

Слично ? :pos:

^ За овој гол алмуниа рекол : Мислев случајно така скокна топката преку мене,но после видов дека сето тоа Меси го напраил ...

Меси си е Меси :) Не е уште роден дефанзивец што може да го чува цела утакмица ..

Ви викам јас дека овој Фалкао е многу сличен на Пипо и по фризура и по чуството да се постави таму кај што е потребно :)

Види го начинот на кој што ја прима топката не е само да ја прими запази ДОБРО како ја прима !

Слично ? :pos:

Е што? Разликата е што кај Ибра има дефанзивец без компас кој што не ни знае дека Ибра стој кај него... :icon_lol:
^ За овој гол алмуниа рекол : Мислев случајно така скокна топката преку мене,но после видов дека сето тоа Меси го напраил ...

Меси си е Меси :) Не е уште роден дефанзивец што може да го чува цела утакмица ..

Ерм... лани комшиите ? :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom