Ќе има време за него, првин да си го земемо бодот што ни недостига... после мислим дека појќе шанса треба да добиаат Меркел, Урби и компанија =)))Берета стартер следната!
Интер ќе ни напрај услуга, ќе киксни следната и готовоЌе има време за него, првин да си го земемо бодот што ни недостига... после мислим дека појќе шанса треба да добиаат Меркел, Урби и компанија =)))
Што ако Амбро е легенда,ако е легенда ке се пензионира и ке рече ,,ако е за аир доста е ,, а не на 36 години да фака место на помлади кој горат од желба да играат зар не гледасе како губесе топки по терен. Не су да се запостават легендите,но сум да не се дозволи тие да се влечат по терен како трактори се додека не дојде еден Манцестер и Тотенхем да ги натрчаза да им текне дека се за во пензија. Така да според мене од старците освен Гатузо,Замброта и Сидорф друг никој ,Шут карта за Одо,Амбрузини,Јанко и Пирло. Ван Бомел има добри 2 години да изигра за нас , на нивно место треба да дојдат Таиво,Гансо,Мексес и Илнер.Амброзини останува по секоја цена, ако треба и за една лира плата ќе игра. Чоекот има премногу сторено за Милан во овие 15 години додека е во клубот и му текнало сеа на некој ќе му давал шут карта
За Пирло се согласувам дека игра слабо но и тој скоро цела сезона е повреден незнам што очекувате сега од него да земе да издрибла 10 играчи, добро ај не 10 еве 5 и гол да даде или во најмала рака аститенција во истата прилика. Човекот е класа. Најдобриот плејмејкер во последниве 7-8 години. Е сега ако бара да игра за истата плата, 4 милиони зема ако не се лажам (што не верувам знае колку заслужува) тогаш слободно може да оди во Сити таму ќе зема и дупло.
Не сме клуб што ги ‘шутира’’ своите легенди, се надевам дека ќе најдат решение како и досега.
прво научи го како се вика па после јади говнаШто ако Амбро е легенда,ако е легенда ке се пензионира и ке рече ,,ако е за аир доста е ,, а не на 36 години да фака место на помлади кој горат од желба да играат зар не гледасе како губесе топки по терен. Не су да се запостават легендите,но сум да не се дозволи тие да се влечат по терен како трактори се додека не дојде еден Манцестер и Тотенхем да ги натрчаза да им текне дека се за во пензија. Така да според мене од старците освен Гатузо,Замброта и Сидорф друг никој ,Шут карта за Одо,Амбрузини,Јанко и Пирло. Ван Бомел има добри 2 години да изигра за нас , на нивно место треба да дојдат Таиво,Гансо,Мексес и Илнер.
Каде 36 години па 33 има моментално, 34 ќе прави крајов на месецов.. Ван Бомел веќе има 34.. Пирло има 31. Во Ван Бомел има 2 добри сезони, а во овие двајца нема.. :jaj: Сепак не ми е тоа муабетот, праите муабет како сеа појма немаат од фудбал, само место држат итн. Истите муабети се тераа и за Сидорф, а сеа кога му трна на последниве утакмици не важи за него.. Па овие двајца скоро цела сезона се повредени, 2 утакмици немаат сврзано од кај се уочи дека не ги бива, до "вчера" што се вика кога беа главни играчи во средината чинеа, Пирло како што кажав и претходно беше најдобриот плејмејкер 7-8 години уназад, Амброзини секогаш корисен, ама баш секогаш, а сеа ни за клупа не чинат нели? Никој не вика дека треба или мора да играат прва постава, и самите се свесни (ова за Амброзини, Пирло уште не е за резерва), и тоа како се корисни, чист пример е Сидорф не беше во прв план ама еве како се најде овие последниве утакмици, еден од најзаслужните е за тоа што уште сега титулата е веќе освоена.. Најголемиот проблем е платата, Пирло зема 6 милиони, а за него моментално се премногу. Реално заслужува некаде околу 3-4 милиони и веројатно толку би требало да му понудат да остане.Што ако Амбро е легенда,ако е легенда ке се пензионира и ке рече ,,ако е за аир доста е ,, а не на 36 години да фака место на помлади кој горат од желба да играат зар не гледасе како губесе топки по терен. Не су да се запостават легендите,но сум да не се дозволи тие да се влечат по терен како трактори се додека не дојде еден Манцестер и Тотенхем да ги натрчаза да им текне дека се за во пензија. Така да според мене од старците освен Гатузо,Замброта и Сидорф друг никој ,Шут карта за Одо,Амбрузини,Јанко и Пирло. Ван Бомел има добри 2 години да изигра за нас , на нивно место треба да дојдат Таиво,Гансо,Мексес и Илнер.
Курназ не врегај бе амебо глупа тоа е мој став ако сакас сложи се ако не еби си векотпрво научи го како се вика па после јади говна
амброзини му е името на капитенот на милан!
еден од најпотценетите играчи во светот