Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .

Пробував да направам видео со песна во позадина за неодамнешното дерби, се надевам дека утре ќе имам повеќе време да го продолжам, ова е само почетокот и е многу краток, песната е Рики Мартин - Мариа...

јас очекувам од еден друг член видео, се надевам дека нема да ме разочара :)

значи Гансо се изјасни дека ако доаѓа во Европа доаѓа исклучиво во Италија така да освен комшиките не гледам некој друг што може да ни го грабне пред нос, а ако тој самиот бира со чиста совест и здрав памет нема дилеми за кој дрес ќе се одлучи така да се е во рацете на Галијани, се чека како тој ќе одигра

а за Џеко пројде одамна тој воз, нека го таму со Балотели нека изиграваат мајмуни :)

Против Болоња формацијата би можела да биде
Abbiati; Abate, Nesta, Thiago Silva, Zambrotta; Flamini, Pirlo, Seedorf; Boateng; Cassano, Robinho.

Добра е формацијата офанзивна но против Болоља мислам дека треба да нападнеме уште прво да им дадеме гол за после да не трчаме по жешка песок.

п.с шо е со Меркел каква повреда има шо го нема волку време?

Добра е формацијата офанзивна но против Болоља мислам дека треба да нападнеме уште прво да им дадеме гол за после да не трчаме по жешка песок.

п.с шо е со Меркел каква повреда има шо го нема волку време?

Последната шо ја играше не знаеше кај се наоѓа и колку топки изгуби, па од тогаш ваљда е на одмор.. Но како и да е ке го биде детено.
Пато повикан е за со Болоња или не се знае уште?

А да го зееме Фалкао - замена за Пипо ? :)

Дури се загреани Берлу и Галијани за “трошење’’ пари :icon_bigg

Inter are without Júlio César, Dejan Stankovic and Wesley Sneijder for tomorrow's clash against Cesena.

Скудето на 1-ви ? :icon_lol:

Inter are without Júlio César, Dejan Stankovic and Wesley Sneijder for tomorrow's clash against Cesena.

Скудето на 1-ви ? :icon_lol:

Најди ми датум кога Ибрахим официјално потпишал за Милан, е од тогаш е наше скудетото :)

Најди ми датум кога Ибрахим официјално потпишал за Милан, е од тогаш е наше скудетото :)

On 28 August 2010, A.C. Milan announced on their official website that they had acquired the services of Ibrahimović for the 2010-11 season. :icon_lol:

Ако е точна Википедија, следниот натпревар во лигата за Пато ќе биде 100-ти. 99 натпревари, 50 голови, бар така пишува на Википедија (ова е само за лигата). :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom