Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .

Сутлијаш

PAZZO PAZZINI
Член од
5 декември 2010
Мислења
2.614
Поени од реакции
1.550
Извинтете вака ако некој овде се најде навреден,ама тие што ги пишуваат статиите на странава http://acmilan-mk.com/ обавезно треба да одат на часови по македонски и да научат како треба да изгледа озбилна страна за Милан на нет..Ако ова ни е единствената официјална,за никаде сме стварно..
Ниеден од тие што сме тука не пишува на таа страна, за тоа обрати се кај легендата, ПАНЧЕ МАЛДИНИ КРСТЕСКИ!

Член од
14 октомври 2007
Мислења
2.674
Поени од реакции
2.731
Дајте бе да ургираме и да интервенираме некако..Она за никаде е! Срамота,мајке ми! :)

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Нема никаква организација иако имаме голем број може да се собереме на некој натпревар на заедничко гледање да падне договор ќе собереме пари ќе се земе домеин ќе се направи страна при тоа ќе се основа и фан клуб имаме бројка само дали има некој што ќе организира некој што е од СК нека каже нека најде и кафе или кај мислите и да се договориме стварно ова со панче е жива брука постовиве им никакви како и се друго иако фан клубот на фб е над 20 000 фанови.

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Значи ДадоТом мислам имаше направено се и само се чекаше да видиме колку ке се собереме за да платиме тоа и да завршиме работа,али вие сите испаднавте буљаши и коа требаше да се собереме намерно ја игнориравте темава...

--- надополнето ---

:pos: :pos:

Leo called Mou, but Mou yelled at him "Can't you see I'm also in deep trouble right now? I also got rape by Gijon here" Then Mou hang up his phone and Leo cried hand biting his nail even more.

--- надополнето ---

Алегри: Остај ме бе,не се мавај бе алоо :)

Член од
29 април 2010
Мислења
1.123
Поени од реакции
170
не казниле 20.000 евра поради ласерите кон Тесли Шмајзер и ком Мердана,а и поради транспарентот со Јуда...хахаха мочда и папата Бенедик 16 ке не казне за Тајната вечера.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.702
Поени од реакции
48.984

овој Алегри е најнедруштвен и најнамќорест човек на светов, типов ни на мртво плаче ни на живо се смее, добива дерби ни среќа покажува ни радост ни ништо. Овој да земе Лига Шампиони може и медалот да не си го подигне маме му... Па оноа педерон лани бе ќе тепа Милан со некоја шкљ екипа рипа, скока, се бацува со сите, овој ем има мотиви да биде среќен ем ништо, мртов ладен !

Иначе додека сме кај казни Галијани рекол дека за секое наредно соблекување на дрес од страна на играч дебела казна ќе следувало. Почна да ги дисциплинира вака-така. Минатата недела казна за Урби, Боатенг и Меркел зошто отишле у дискач, сеа еве пак. Ми се свиѓа вака строго држење на краток ланец, да не се опуштаат да се распрдуваат многу.

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.907
Поени од реакции
23.317
Ф

ФорцаМилан

Гостин

овој Алегри е најнедруштвен и најнамќорест човек на светов, типов ни на мртво плаче ни на живо се смее, добива дерби ни среќа покажува ни радост ни ништо. Овој да земе Лига Шампиони може и медалот да не си го подигне маме му... Па оноа педерон лани бе ќе тепа Милан со некоја шкљ екипа рипа, скока, се бацува со сите, овој ем има мотиви да биде среќен ем ништо, мртов ладен !

Иначе додека сме кај казни Галијани рекол дека за секое наредно соблекување на дрес од страна на играч дебела казна ќе следувало. Почна да ги дисциплинира вака-така. Минатата недела казна за Урби, Боатенг и Меркел зошто отишле у дискач, сеа еве пак. Ми се свиѓа вака строго држење на краток ланец, да не се опуштаат да се распрдуваат многу.
Се знаеше дека нема лабаво со Галијани,не е Милан некој бош клуб па да им дозволи да си играат курот.

п.с еве го алегри у повесела варијанта

ама ѕверот е тука

Член од
26 март 2011
Мислења
592
Поени од реакции
79
Dali e vistina deka Milan go bara Lorik Cana , odbranben na Galatasaray i na Albanskata reprezentacija ?

Dobar igrac e , bi go zamenil Nesta slednata godina , THIAGO SILVA - CANA :baeh:

Eve go Cana :

195934_160302897360904_143708995686961_343754_4293364_n.jpg

Член од
24 февруари 2010
Мислења
599
Поени од реакции
407
Насри би бил добро засилување. Плус поефтин ќе биде од Гансо зошто договорот му истекува во 2012. Би требало негде максимум до кај 20 мил да вреди. Може да покрие и повеќе позиции во средината а може да игра и позади нападот.
Астори според Гоал.ком повторно е во тимот на колото во Италија. Би било супер бар една сезона да биде во ист тим со Неста. Овие договориве пола пола ми се многу глупи. Само во Италија ги има. Видов некаде низ нетов дека можно е Касано и Бориело да бидат искористени да се откупат половините на Џенова од Боатенг, Палоши, Штрасер и Зигони и бонус Кришито. Не би било лош овој потег. Ибра, Пато и Робињо со подршка од Палоши, Инзаги и Верди во нападот за наредна сезона би било доволно

И не ми го буцкајте Алегри. Прва сезона во центар на внимание е. Нормално е да има малку трема. Тамо при крај на сезонава ќе се опушти човекот

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Dali e vistina deka Milan go bara Lorik Cana , odbranben na Galatasaray i na Albanskata reprezentacija ?

Dobar igrac e , bi go zamenil Nesta slednata godina , THIAGO SILVA - CANA :baeh:

Eve go Cana :

Прегледај го приврзокот 42083
Нема ништо околу ова,не знам од каде ти е информацијава.

А и како што знам овој играше у средина а не централен дефанзивец или грешам?

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.419
Додека сме кај Алегри, да кажам дека ми има многу психопатска фаца... некогаш кога ќе избаци една кисела насмевка на сериски убиец ми заличува :icon_lol:

Член од
26 март 2011
Мислења
592
Поени од реакции
79
Нема ништо околу ова,не знам од каде ти е информацијава.

А и како што знам овој играше у средина а не централен дефанзивец или грешам?
Da , porano vo Marsej koga igrase , igrase vo Sredniot red !!

No od 1-2 godna igra kako centralen bek , i vo galatasaraj igra , pa i vo ALBANSKATA REPREZENATACIJA , i igra mnogu dobro !

A vestata od albanskite mediumi!

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Ние водиме тој напраил фаца ко 5-0 да губиме :)

--- надополнето ---

Da , porano vo Marsej koga igrase , igrase vo Sredniot red !!

No od 1-2 godna igra kako centralen bek , i vo galatasaraj igra , pa i vo ALBANSKATA REPREZENATACIJA , i igra mnogu dobro !

A vestata od albanskite mediumi!
Сеа за сеа чиста шпекулација па за понатака ке видиме...

А тука глуми курназ ама Лавеци будалата ке го пукне со топка :) :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom