Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Член од
10 октомври 2009
Мислења
2.955
Поени од реакции
1.349
Нека го трга Фламини од прв тим не можам да го поднесам, ги има на располагање Емануелсон и Пирло кои сто пати подобро ќе изиграат.

Член од
29 април 2010
Мислења
1.123
Поени од реакции
170
Со оглед на тоа што одбраната ке им биде рупа без Лусио и Самуелёмислам дека треба да се игра со Пато најистурен а веднашёпозади него Касано и Боатенг ,Бинјо е покорисен кога влага од клупа бар до сега таков впечаток имам, Во средината ке треба еден креативец или поккреативен од Фламини и мислам дека освен Бомел и Гатузо кој ке бидат копачи треба да се стај Сидорф кој одлично изигра на таа позиција со Тотенхем во Лондон мислан беше

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.963
Поени од реакции
23.494
Не го знам што играч е , од клипчиња на Јутуб неможам да кажем, но чим го сакаат многу клубови има нешто во него!

Како и да е против идејата сум да се дадат за него 35 милиони.

Нејсе неколку интересни статии прочитав денеска на МиланЊус, како на пример дека може Амаури да заврши кај нас, демек му требал на Алегри таков играч да го одмара Ибра, после и Тим Визе голманот на Вердер, на лето му истекува договорот би дошол за без пари, овој од увек сум го сакал солиден голман е, само мислим дека е више старичок, ме мрзи да гуглам :)

Рома бара замена за Мексес, кој најверојатно си доаѓа на лето !

А оној патлиџанон од Манчестер го сакал Тиаго Силва на лето, му бил трансфер цел број 1, ако ги даде Руни, Видиќ и 20 милиони нека го земе :icon_lol:

Figaro

la vita e bella
Член од
2 март 2009
Мислења
648
Поени од реакции
410
Амаури може да се снајде, во јуве слабо се покажа, али зашто да не му се даде уште една шанса :)

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Не се замарајте уште сега со трансфери и така 99,9% од се ова што го читаме се обични шпекулации....

Што ќе правиме во сабота на дербиво ќе тепаме ли ?

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
А оној патлиџанон од Манчестер го сакал Тиаго Силва на лето, му бил трансфер цел број 1, ако ги даде Руни, Видиќ и 20 милиони нека го земе :icon_lol:
Измислици од новинарите :), стоперските позиции се полни, ќе се оди на голман летоска, не ти го земаме Абиати не се секирај :icon_lol:

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.963
Поени од реакции
23.494
Измислици од новинарите :), стоперските позиции се полни, ќе се оди на голман летоска, не ти го земаме Абиати не се секирај :icon_lol:

И да не се полни не го глеате Силва, ете може Матераци :pos:

Не го земавте Де Геа ваке оф топик да прашам

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
И да не се полни не го глеате Силва, ете може Матераци :pos:

Не го земавте Де Геа ваке оф топик да прашам
Изгледа земен е, се чека само 1 јуни за лекарски енд стаф. Не ми е по желба али ај :D

Сори за офтопик друштво :)

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Не го знам што играч е , од клипчиња на Јутуб неможам да кажем, но чим го сакаат многу клубови има нешто во него!

Како и да е против идејата сум да се дадат за него 35 милиони.

Нејсе неколку интересни статии прочитав денеска на МиланЊус, како на пример дека може Амаури да заврши кај нас, демек му требал на Алегри таков играч да го одмара Ибра, после и Тим Визе голманот на Вердер, на лето му истекува договорот би дошол за без пари, овој од увек сум го сакал солиден голман е, само мислим дека е више старичок, ме мрзи да гуглам :)

Рома бара замена за Мексес, кој најверојатно си доаѓа на лето !

Мексес би бил добра замена за Т.Силва или Неста но највероватно Неста нема да продолжи или уште една сезона ако игра највеќе затоа Мексес за без пари би било супер да се земе.
Тоа за Т.Силва е чиста шпекулација нема шанса да го дадат ако толку не приметуваат дека цела сезона игра во најдобра константна форма значи се големи шупелки..летоска сигурно ќе има повеќе трансфери Пирло доколку не продолжи иако не сакам да оди во друг клуб треба да земат добри играчи во средина што знаат да изиграат акција со ваков среден ред Гатузо - Фламини - Ван Бомел ништо од тоа треба да се земе Гансо и некој како Монтоливо или Аквилани а за Амаури мислам дека е непотребен замена за Ибра ќе биде Пипо :)

Член од
29 април 2010
Мислења
1.123
Поени од реакции
170
Добра вест за нас ,Бонера се повредил и не е во составот за со Интер,едно гајле помалце...

Kajgana Shop

На врв Bottom