Измислици од новинаритеА оној патлиџанон од Манчестер го сакал Тиаго Силва на лето, му бил трансфер цел број 1, ако ги даде Руни, Видиќ и 20 милиони нека го земе![]()
Измислици од новинарите, стоперските позиции се полни, ќе се оди на голман летоска, не ти го земаме Абиати не се секирај
![]()
Изгледа земен е, се чека само 1 јуни за лекарски енд стаф. Не ми е по желба али ајИ да не се полни не го глеате Силва, ете може Матераци
Не го земавте Де Геа ваке оф топик да прашам
Изгледа земен е, се чека само 1 јуни за лекарски енд стаф. Не ми е по желба али ај
Сори за офтопик друштво![]()
Не го знам што играч е , од клипчиња на Јутуб неможам да кажем, но чим го сакаат многу клубови има нешто во него!
Како и да е против идејата сум да се дадат за него 35 милиони.
Нејсе неколку интересни статии прочитав денеска на МиланЊус, како на пример дека може Амаури да заврши кај нас, демек му требал на Алегри таков играч да го одмара Ибра, после и Тим Визе голманот на Вердер, на лето му истекува договорот би дошол за без пари, овој од увек сум го сакал солиден голман е, само мислим дека е више старичок, ме мрзи да гуглам
Рома бара замена за Мексес, кој најверојатно си доаѓа на лето !
А оној патлиџанон од Манчестер го сакал Тиаго Силва на лето, му бил трансфер цел број 1, ако ги даде Руни, Видиќ и 20 милиони нека го земе![]()
Тоа е идучи Ван дер ЦарИзгледа земен е, се чека само 1 јуни за лекарски енд стаф. Не ми е по желба али ај
Сори за офтопик друштво![]()
Пишувајте ја кец за сите пари сега.Добра вест за нас ,Бонера се повредил и не е во составот за со Интер,едно гајле помалце...
Е не Бонера, Антонини ќе игра... исти курац различно паковањеДобра вест за нас ,Бонера се повредил и не е во составот за со Интер,едно гајле помалце...