Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
многу тапа муабет ти е ова -провокација . Ако не го бива некој не го бива, не сме деца ќе се тепаме сеа шо ни рече отупел сидорф :)
Се друго освен пцуење и вреѓање не е провокација :)
Па како ште гледам овде кај вас и за најситна работа се пцуе,али ајде нема врска сепак затоплува во Милано ... :pos:

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Пато најверојатно ќе игра против Интер. Денес биле направени медицински тестови и се очекува пауза од 10 дена

^Capo^

Креативец во движење:)
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.752
Поени од реакции
285
Има некој што мисли дека фали Роналдињо. еве јас се пријавувам прв :)

Моментално тимов нема ниеден креативен играч што може да створи шанса...

Ф

Фил Ајви

Гостин
Има некој што мисли дека фали Роналдињо. еве јас се пријавувам прв
несомнено ќе беше поефикасен и пред се покорисен од Робињо, ама ајде веројатно ќе биде работата со Гансо па ќе имаме плејмејкер како што доликува

Жути*

Kévin Constant за победа !
Член од
20 јули 2009
Мислења
794
Поени од реакции
275
Пато најверојатно ќе игра против Интер. Денес биле направени медицински тестови и се очекува пауза од 10 дена
И што дека ќе игра, ако има издание како во последниве неколку натпревари боље и да не игра ...

Член од
29 април 2010
Мислења
1.123
Поени од реакции
170
Абе шро сте се уплашиле од овие шилеџињава од шинтер по форумов,ако не ја победиме оваа мизерна нивна скапаница и не заслужуваме да бидеме шампиони, остај те ги нека си посонуваат како ке ги згазат Наполи,Лацио Удинезе и другите а ние само ке кикснуваме,со победа на ,,домашен терен ,,против Мердите и пак сме +
5, имаат ебана срека пичињата,фсајт со Баерн,рака со Лече,па нема цело време нас малер да не прати..... уживајте две недели и се ке си дојде на свое место уверен сум дека два пати ке ги ебиме годинава во дербито.

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
Не е лош а ?
UDINESE, Isla : "I dream of AC Milan"

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240
Абе шро сте се уплашиле од овие шилеџињава од шинтер по форумов,ако не ја победиме оваа мизерна нивна скапаница и не заслужуваме да бидеме шампиони, остај те ги нека си посонуваат како ке ги згазат Наполи,Лацио Удинезе и другите а ние само ке кикснуваме,со победа на ,,домашен терен ,,против Мердите и пак сме +
5, имаат ебана срека пичињата,фсајт со Баерн,рака со Лече,па нема цело време нас малер да не прати..... уживајте две недели и се ке си дојде на свое место уверен сум дека два пати ке ги ебиме годинава во дербито.
Сигурен ли си за ова што пиша ??

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Сигурен ли си за ова што пиша ??
за офсајдот јас сум 100 % сигурен, а за раката денес сумливо беше ама не сум сигурен дали беше или не.

И да, нив Лусио нема да им игра :)

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.907
Поени од реакции
23.317
Интер со нас најверојатно ќе игра у штоперски тандем Ранокиа-Киву или Ранокиа-Матераци, значи имамо пенал сигурен и могуќе црвен картон :pos:

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240
ОК ти си занеш , не е ни време ни место да се прааи муабети за овие ситуации .

поззз

Alexandre_Pato

Шева 7
Член од
13 февруари 2009
Мислења
132
Поени од реакции
36
Конечно некој реален ...

Kajgana Shop

На врв Bottom