Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Овие сеа цело време ќе се бранат, и на контри ќе не фаќаат...

а тоа што не го искористија мора да се казни!

Касано мајката у пичка да ти ја ебам да даде господ да ти се искинат вкрстените лигаменти на двете колена, а менискусот да ти биде на мени во кафана !

Не е Касано за напаѓач се гледа тоа откако е дојден во Милан слаба реализиација има дечкото ...

Која реализација бе, ако уште ја пропушти топката ко да ми игра у Барса се ке му наебам ! Копиле рошаво...

Дали го гледате овој Антонини колку е греота еј.

Која реализација бе, ако уште ја пропушти топката ко да ми игра у Барса се ке му наебам ! Копиле рошаво...
Го приметив тоа уште у првиот дел, реков еднаш два пута ама тој си продужи и у второ така =\
И Пато се повреди.....................убавини.
Сам си го бараше, глуп коа е.

Не ми се веруе дека од готово си напраевмо вересија еј! Немогуче е ова што се дешава...

--- надополнето ---

Дали го гледате овој Антонини колку е греота еј.
И Алегри го глеа тоа затоа и го стае да игра, дека е греота.

Супер супер
сега кога ќе разбериме Пато 5 недели нема да игра уште посупер ќе биди

Па и овој Сиригу што топка извади да му ебам племето!
Како реприза од утакмицава со Бари да гледам.Прво примаме гол по грешка на Бомел па после не нема цело полувреме за да се разбудиме у второ и да почнеме нешто да играме.

Не ни е прв пат да примиме ваков глуп гол...Самп,Лече,Палермо ...

Има уште такви што мислат дека Ибра треба да го вратимо у Барса ?? :icon_lol:

Да се молимо само останува утре Лече да се надмине себеси како со нас и Јуве :) и плус Ето да му закачи глава на Алмирон гаднион и да не игра неколку утакмице :pos:

Да, има јас мислам дека треба да се врати во Барса!

Проблем некој? Контра аргумент?

Миколи да ти ебам гадната турска дебела фаца.........................Бранко Илиевски да цркнеш.

уште 10 минути лелеллееееееееее
сега молете се утре Лече и Интер да ремизираат

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom