Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
^ Ма само да не искочи Станкович од игра и супер ќе биде , се додека е на терен утакмицава мислам дека добро ќе заврши ..

Местена е 2-1 бе не се радувајте за џабе.

Прегризи језик фријо :helou:
Него ако дадат гол у први 10 минути ќе дадат одма уште еден...стално така праат.

--- надополнето ---

Реков...
кур не боли битно и ние си газиме :vozbud:

Урочи овој Sasuke жими мајка :smir: Ај да се надеваме дека X ќе заврши и нема да биде ни по мое ни по твое :)

Момци не е местена, искочи дрвоно Станкович и се сменија работите ... Очигледно Леонардо станал добар тренер ...

Момци не е местена, искочи дрвоно Станкович и се сменија работите ... Очигледно Леонардо станал добар тренер ...

Поголеми се шансите да е местена отколку мерда да стане добар тренер.......воопшто. :tv:

Нормално иронично беше тоа кажано од моја страна :). Чим јас можам да забележам дека Станкович прави такви глупости што дете од 15 години не ги прави , само мислев дека ќе го остави да игра затоа што лани во Милан тоа се случуваше, али ете глеаш се попраил чоекот " расте " во добар тренер, а може и да е до нашево пиперче Горан Пандев влезе и ги сврте работите.

Не бе мене сега ми се збори. :icon_lol:
Ако ако збори си ти ја ќе читам :) Али уште е зима кај комшииве, a викаат оваа зима ќе била мнооогу дола до 22мај ќе држела, а тогаш Mилан у Удине ќе си се почасти со едно скудетце :back:

на полувреме коефициент на Bwin при негатива од 0-1 за победа на Интер беше 1.4 хах

Бејл на клупа значи ќе игра против нас, и Ленон исто така на клупа го одмара.

Каква МЕСТЕНКА напраија комшииве денес....2 у 1 и 7+.......од ова поочигледно амин.....знаат дека нема скудето годинава нема ЛШ нема ништо...нема пари и мора така....

Ах да почнеме да играме оштро уште од старт како Вулвс сега што игра поисплатливо ќе биде.

Лоша вест
На Боатенг зглобот на ногата му потекол како последица од ударот со Мело, неизвесен е за дуелот со Тотенхем
Добра вест
Пато покажал знаци на заздравување и тренирал лесен тренинг

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom