Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
P

PewDiePie

Гостин
Јанкуловски може приватни часови по фудбал да им држи на цреп1 и цреп2.

Пато кој поглед му го даде на Алегри у стил демек гледаааш гледааааш ??? И овој му намигна онака мангупски. :tv:

Боатенг,ццц колку само фалеше човеков.

Силва да го извади од џеб Кавани,доста му е.

Бомел,хаха кога ќе ми текне дека навивачине на баерн се радуваа што го пуштија,демек ние сме се заебале,а они сега го пушат дома од дортминд ХЕ ХЕ ! .:tv:

Колку само сакаа да кикснеме интерашиве,и колку само се разочарани на чело со бране копитото. :back:

Stallion

Папион __ •°
Член од
13 септември 2010
Мислења
1.149
Поени од реакции
908
Одлична игра задоволен сум многу од Ван Бомел тука е и Јанкуловски кој не не разочара знаев дека ќе изигра на ниво кога треба за последниот ред немам зборови Силва и Неста се столбови играат одлично.
Одлично е тоа што Боатенг се врати со гол и голема самодоверба пред два тешки натпревари владее во цел тим исто и Пато се враќа во старата форма ќе почне да мава само да нема некоја повреда пак сигурно ќе биде друго до крај.
а готово е со повредите, минато се.. стае мускулна маса батето :tv:

Член од
24 февруари 2010
Мислења
599
Поени од реакции
407
Ама Лавеци не им играше на Наполи затоа лесно ги тепавме:baeh:

Шала на страна утакмицава беше перфекција. Шанси колку сакаш за нас и скоро па ич работа за Абијати. Ван Бомел, Неста, Силва и Пато зверови денеска. Овие од одбранава ниеден дуел не загубија. Кај сите мотивацијата беше до даска. Колку сме само комплетни се гледа и од начинот на кој се прославуваат головите. Сега Јувентус. 10 натпревари по ред во лигата немаме пораз и очекувам таа серија да продолжи и во Торино. 7 бода од наредниве 3 натпревари се доволни. Овие од Јувентус ќе бидат екстра мотивирани да победат ама може да се случи и обратното. Играчите да го избојкотираат Дел Нери кој доби ултиматум да победи против Милан ако сака да остане во Јуве. Потајно си се надевам на второво.

Член од
10 октомври 2009
Мислења
2.955
Поени од реакции
1.349
Искрено не очекував онолку Наполи да изиграат лошо еден удар немаа на гол бе а за Скудето и место во ЛШ ќе се бореле.:kesa: Ама ко ќе видиш од друга страна Милан не им дозволи топката да ја видат.:vozbud:
Штета за Ван Бомел баш сакав да постигне еден гол а имаше шанси.
Се виде колку ни фали Боатенг во средина нека се загрее вака и в сабота 90 минута да изигра, па во ЛШ да ги скиниме мутавине.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.702
Поени од реакции
48.982
Ван Бомел денес официјално си заработи нов 4 годишен договор. Да се клонира човеков под итно, со што го заслужувме овој играч за без пари да дојде уште не ми е јасно !
Тоа што Јанкуловски изгледаше ко Евра денес е поразително за Антонини и другар му. Страшно изига, од корен го изментиши Маџо, му ја уби желбата за фудбал. Сеа наредно знам дека ќе игра и ќе посере ама ај да се порадуваме малце.

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Вака играат шампиони. Мило ми е што Ибра го скрши малерот, Боатенг се врати со гол и Пато си осигура 1 постава. В сабота на Милан ќе одам алл ин на 2 или 2-2 ќе видам како е коефициентот. Сигурен сум дека ќе ги тепаме, дрва се.

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Чекај момче каде брзаш? Не е последно коло... тешкото топраа следи =\
Рано е да ама кога Наполи можеше да тепа со Јуве 3:0, а ние да ги тепаме Наполи 3:0 ќе ги тепаме и Јуве. После тоа лесна победа кај испаднатиот Бари, па гостување кај отепаниот Палермо после тоа што му се случи вчера (не велам дека ќе биди којзнае колку лесно) и на крај Интер со хомо ди мерда би требало да ги прегазиме и така :)

п.с. Нема да биди толку лесно како што си мислам јас, но сепак МИЛАН Е МИЛАН!

Член од
10 октомври 2009
Мислења
2.955
Поени од реакции
1.349
Јанко ѕвер беше денеска повеќе шутеви на гол имаше од Наполи.:pos:

_Vlatko_

Rossonero
Член од
2 ноември 2008
Мислења
759
Поени од реакции
45
Браво за утакмицава...одамна неам гледано вака добар Милан. Сите од прв до последен беа одлични а посебно Паткава и Возот...да не се улетуваме многу со скудета и такви работи имаме уште 4-5 тешки утакмици али битно е да идеме чекор по чекор, утакмица по утакмица :smir:

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
Одлична игра!Одлични пасови, одлична брзина и согласност во тимот!Така треба да се игра, тимски!Да не се себичи!:)
Честитки и од мене за победата, па вака како што ни тргна денес, и наредните утакмици да ги тераме!:)
п.с.кога Одо влезе малку се исплашив Наполи сепак да не ни го плесне у фаца ама добро е:icon_lol:

М

Мартин`

Гостин

Голот на ПАто :)
:cuc:

Феноменална утакмица, сите изиграа на ниво неможам да издвојам никого посебно зошто оставија срце на терен и вака треба секоја утакмица да биде. А голот на Пато мераци, кога го даде ми се чини комшииве и на 200 метри што живеат ме слушнаа :)

Kajgana Shop

На врв Bottom