Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
А да и уште нешо,се помнува Елано како замена за Пирло.

Не сум го прател многу Елано али мислам дека треба да се оди на друга варијанта,мој фаворит а и на ДимЧе е Гаго :)

Цел март само 4 натпревари. Доволно време за одмор ќе имаат. Убаво би било ако освоиме 10 бода од следните 4 натпревари и после да се удри само потврда на скудетото против Интер. Според распоредот ми изгледа дека дуелот со Интер е веднаш после репрезентативни обврски што би можело да биде добро за нас

Иначе вчера Сисоко изигра зверски за Лион.... Ваљда ги средил забите, нема вошки и ќе помине на медицински прегледи у лето :wink:

Добро е што почнаја да се враќаат повредените. Само уште Пирло да ни оздрави :)

А да и уште нешо,се помнува Елано како замена за Пирло.

Не сум го прател многу Елано али мислам дека треба да се оди на друга варијанта,мој фаворит а и на ДимЧе е Гаго :)

Гансо ? : |,а Елано ништо посебно и плус тој е поофанзивен :)

Незнам колку би била добра оваа врска за нас навивачите со оглед на тоа дека паткава е дете од 20 години и ќе му поминит кејфот и од оваа како и од таа предходно, по после може да сака да замине од тимов и слично.

Не е време кого ке земиме во Август ,џабе ги полниме страниците со шпекулации да се вратиме на серија а ,дали има вистина во Бугариве што пишуваат за Емнуелсон,голем кејф ми прај дечкото типично холандско крило мислам дека има иднина кај нас иало Милан со години наназад не игра со класични крила.
П.С комшикиве ни се смееа а ги најде бетер од нас,нека се срекни со 0-1.

П.С комшикиве ни се смееа а ги најде бетер од нас,нека се срекни со 0-1.
Ja до душа за нив бев, ради Сериа А ама ништо... т.е. има шанса за сите :)
Ама до некаде и арно и ем, не само на оние од Интер, и на оние од Реал и Барса... на сите им се врати, пошто Милан коа изгуби на куров ми се качија, сеа можат слободно пак да се качат, а и на колена може да попушат малце...

Баталете го предавникот!

Се за него е кажано у мојов потпис!

Лоша или добра вест вие проценете:D

Лука Антонини ќе паузира 2 недели поради повреда.

Ги пропушта Наполи, Јуве, Тотнем ..
Нека се спрема Бонера :pos2:

не треба многу да се радувате на поразот на интер,ако испаднат они потешка битка ќе се води за Скудето.
Да поминат ќе мора да играат на повеќе фронта ,а вака ќе се сконцентрираат само на Сериа А и ќе бидат поконкурентни ,Милан и вака и така оваа година се стреми за скудето.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom