Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Ф

ФорцаМилан

Гостин
А да и уште нешо,се помнува Елано како замена за Пирло.

Не сум го прател многу Елано али мислам дека треба да се оди на друга варијанта,мој фаворит а и на ДимЧе е Гаго :)

Член од
24 февруари 2010
Мислења
599
Поени од реакции
407
Цел март само 4 натпревари. Доволно време за одмор ќе имаат. Убаво би било ако освоиме 10 бода од следните 4 натпревари и после да се удри само потврда на скудетото против Интер. Според распоредот ми изгледа дека дуелот со Интер е веднаш после репрезентативни обврски што би можело да биде добро за нас

Член од
19 октомври 2010
Мислења
576
Поени од реакции
344
Иначе вчера Сисоко изигра зверски за Лион.... Ваљда ги средил забите, нема вошки и ќе помине на медицински прегледи у лето :wink:

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Добро е што почнаја да се враќаат повредените. Само уште Пирло да ни оздрави :)

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
А да и уште нешо,се помнува Елано како замена за Пирло.

Не сум го прател многу Елано али мислам дека треба да се оди на друга варијанта,мој фаворит а и на ДимЧе е Гаго :)
Гансо ? : |,а Елано ништо посебно и плус тој е поофанзивен :)

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Незнам колку би била добра оваа врска за нас навивачите со оглед на тоа дека паткава е дете од 20 години и ќе му поминит кејфот и од оваа како и од таа предходно, по после може да сака да замине од тимов и слично.

Член од
29 април 2010
Мислења
1.123
Поени од реакции
170
Не е време кого ке земиме во Август ,џабе ги полниме страниците со шпекулации да се вратиме на серија а ,дали има вистина во Бугариве што пишуваат за Емнуелсон,голем кејф ми прај дечкото типично холандско крило мислам дека има иднина кај нас иало Милан со години наназад не игра со класични крила.
П.С комшикиве ни се смееа а ги најде бетер од нас,нека се срекни со 0-1.

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.523
Поени од реакции
5.515
П.С комшикиве ни се смееа а ги најде бетер од нас,нека се срекни со 0-1.
Ja до душа за нив бев, ради Сериа А ама ништо... т.е. има шанса за сите :)
Ама до некаде и арно и ем, не само на оние од Интер, и на оние од Реал и Барса... на сите им се врати, пошто Милан коа изгуби на куров ми се качија, сеа можат слободно пак да се качат, а и на колена може да попушат малце...

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Баталете го предавникот!

Се за него е кажано у мојов потпис!

Falcao

rossonero per sempre
Член од
28 мај 2008
Мислења
1.986
Поени од реакции
561
Лоша или добра вест вие проценете:D

Лука Антонини ќе паузира 2 недели поради повреда.

Ги пропушта Наполи, Јуве, Тотнем ..
Нека се спрема Бонера :pos2:

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
не треба многу да се радувате на поразот на интер,ако испаднат они потешка битка ќе се води за Скудето.
Да поминат ќе мора да играат на повеќе фронта ,а вака ќе се сконцентрираат само на Сериа А и ќе бидат поконкурентни ,Милан и вака и така оваа година се стреми за скудето.

Kajgana Shop

На врв Bottom