Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.924
Поени од реакции
44.981
Иначе асистентов на Реднап, Џо Џордан, играл за Милан од 81ва до 83та, незнам дал некој го постирал ова на темава, sry in that case.

Falcao

rossonero per sempre
Член од
28 мај 2008
Мислења
1.986
Поени од реакции
561
Со овој ростер на играчи, тие се можностите да не се залажуваме и да не летаме во облаци.
Тотенхен е солидна екипа, но може да се добие во Лондон.

Боатенг и Амброзини ќе бидат фит за реваншот ??

Stallion

Папион __ •°
Член од
13 септември 2010
Мислења
1.149
Поени од реакции
908
Иначе асистентов на Реднап, Џо Џордан, играл за Милан од 81ва до 83та, незнам дал некој го постирал ова на темава, sry in that case.
:pos: Аии стварно бе http://en.wikipedia.org/wiki/Joe_Jordan_(footballer) :pos:

Едит:
Jordan was often known as "Jaws", a pun on the James Bond film character (played by Richard Kiel) of the era when Jordan was at his peak, in reference to his lack of front teeth.
:pos:
За оние што не им текнува за кој лик се работи
Richard Kiel AKA Jaws

Joe Jordan

p.s. srry Syn за известувањата од измениве :)

Жути*

Kévin Constant за победа !
Член од
20 јули 2009
Мислења
794
Поени од реакции
275
Алегри ........

жално е ова што го прави со Милан чоеков : ((( се надевам уште на лето ќе си ги спакува куферите, овој пораз уште посрамен е него оној од Манчестер ...

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.523
Поени од реакции
5.515
Алегри ........

жално е ова што го прави со Милан чоеков : ((( се надевам уште на лето ќе си ги спакува куферите, овој пораз уште посрамен е него оној од Манчестер ...
И ќе си го вратимо Анчелоти? или Лео? :icon_lol:

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
Добро бе а што им е на хејтериве со Гатузо :pos: се напнаа ејј :)

Жути*

Член од
20 јули 2009
Мислења
794
Поени од реакции
275
Послем ова вечер и Мирсад Јонуз да седне на клупата на Милан ќе ми изглеа подобар од онаа мифка што седи моментално ...

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.907
Поени од реакции
23.317

Ќе го стаемо хигиеничарот на соблекувалната тренер, нека поседи месец дена дур не заебе, па Рајкард нека го зема. А чистачов у Интер нека иде после !

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.213
Поени од реакции
14.482
Алегри зима титула во италијанската лига и го гледате уште две сезони најмалку... За ваше добро ви викам да се навикнете, заборавете на филмовите дека ќе си оди од Милан. Посебно не сте ми јасни кога плачевте по Леонардо, а овој што за него е измислен го бркате така лесно?!

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.523
Поени од реакции
5.515
Добро бе а што им е на хејтериве со Гатузо :pos: се напнаа ејј :)
Не се научени да гледаат такви играчи... појќе им одговара оној тип на играчи Сити ме плати појќе ќе играм за нив... парете се мојот живот, а тие што играат со срце нека гинат на терен ако се будали...
Послем ова вечер и Мирсад Јонуз да седне на клупата на Милан ќе ми изглеа подобар од онаа мифка што седи моментално ...
бегај бе :icon_lol:
на крај сезона ќе видимо дал ќе седне некој друг, рано е сеа.

--- надополнето ---

Ќе го стаемо хигиеничарот на соблекувалната тренер, нека поседи месец дена дур не заебе, па Рајкард нека го зема. А чистачов у Интер нека иде после !
Ех тогаш ќе свршимо работа... титула до титула... абе седи ајде =)

Жути*

Член од
20 јули 2009
Мислења
794
Поени од реакции
275
Само најкриво ми е што со судни маки ќе се бори Милан за скудетото што е под голем знак прашалник дали и годинава ќе го освои, за ЛШ се надевав дека барем ќе поминат годинава 1/8 финале али очигледно и тоа е премногу тешко иако на противничката екипа не им играат тројца стандарни првотимци и мотори на екипата, али со Алегри се е можно. Незнам која му беше целта на оваа утакмица очигледно да не се прими гол а и да не се даде вадља и со истата филозофија ќе се идеше и во Лондон каде што Тотенхем ќе го демолираше Милан ако Милан имаше ист ваков пристам и ако играат оние тројцана што не играа денеска ма кога ќе подразмислам и без нив доволно е за да ти акосаат 3 комада, јасно ми е одамна дека Алегри нема сили да се носи со големите екипи и тренери но во овој случај сметав дека нешто ќе се смени затоа што имаше едно добри 2 месеци да се спреми за овој дуел и да ги подготви играчите на прав начин али јбг изглеа и тоа е премногу тешко.

Ај барем ќе може да се сконцетрираат само на скудетото па се надевам дека на крај сите ние ќе се радуваме .... :kesa:

Stallion

Папион __ •°
Член од
13 септември 2010
Мислења
1.149
Поени од реакции
908
Ја мислам дека Mauro Tassotti is the man
Он најубо го знае Милан и може да се вброи во легендите ако веќе и не е :)

Honours

A.C. Milan
Serie A: 1988, 1992, 1993, 1994, 1996
Supercoppa Italiana: 1988, 1992, 1993,1994
UEFA Champions League: 1989, 1990, 1994
UEFA Super Cup: 1989, 1990, 1994
Intercontinental Cup: 1989, 1990

п.с. е сеа излеа малце простичок навидум ама бил добар играч не за џабе и капитен :pipi:

Член од
24 февруари 2010
Мислења
599
Поени од реакции
407
Аман бе пак ли по Алегри најдовте да плукате? Што требаше човекот да направи да влезе и да го тргне Гомез од гол ко шутираше Јепес. Излезе со тоа што го имаше на располагање. Да не требаше Меркел и Пато уште од почеток да ги игра па резултатот да беше уште полош. Сидорф беше денеска ултра слаб на терен, невидлив и некорисен. Влезе во утакмицава ептен комотно ко да мислеше Тотенхем ќе ги добие на искуство. Друг кој не покажа она што требаше е Робињо. Најслаб натпревар од кога е дојден во Милан. Придонес=0. Не знам што му беше ама не сум навикнат на вакви изданија од него сезонава. Ако сакаме некој позитивен резултат во реваншот мора да изигра 100% подобро од ова што го покажа денеска.

Гатузо денеска беше понадркан од кога било. Ама до негде и го оправдувам. Секоја можност што ја имаа играчите на Тотенхем ја користеа со цел да се повреди противникот. Судијата го изгуби натпреварот од раце. Дозволи премногу груба игра што резултираше со таков исход во второ полувреме.

Шансите за пласман понатаму ни се сведени на минимум па скоро и да ги нема. Играчите се тие истите може само Боатенг ако се врати за реваншот. Таму нема што да се изгуби мора да се оди на победа. Ќе биде пеколно ама да го ебам навивачи на Милан сме. Навикнати сме и на најлошото

Kajgana Shop

На врв Bottom