Аии стварно бе http://en.wikipedia.org/wiki/Joe_Jordan_(footballer)Иначе асистентов на Реднап, Џо Џордан, играл за Милан од 81ва до 83та, незнам дал некој го постирал ова на темава, sry in that case.
И ќе си го вратимо Анчелоти? или Лео?Алегри ........
жално е ова што го прави со Милан чоеков : ((( се надевам уште на лето ќе си ги спакува куферите, овој пораз уште посрамен е него оној од Манчестер ...
Послем ова вечер и Мирсад Јонуз да седне на клупата на Милан ќе ми изглеа подобар од онаа мифка што седи моментално ...И ќе си го вратимо Анчелоти? или Лео?
И ќе си го вратимо Анчелоти? или Лео?
Не се научени да гледаат такви играчи... појќе им одговара оној тип на играчи Сити ме плати појќе ќе играм за нив... парете се мојот живот, а тие што играат со срце нека гинат на терен ако се будали...Добро бе а што им е на хејтериве со Гатузо се напнаа ејј
бегај беПослем ова вечер и Мирсад Јонуз да седне на клупата на Милан ќе ми изглеа подобар од онаа мифка што седи моментално ...
Ех тогаш ќе свршимо работа... титула до титула... абе седи ајде =)Ќе го стаемо хигиеничарот на соблекувалната тренер, нека поседи месец дена дур не заебе, па Рајкард нека го зема. А чистачов у Интер нека иде после !