Пејо ти си од ретките овде што имаш сенс за фудбалот што го негува Милан.Погрешен пристап кон утакмицава, мораа да напаѓаат прво полувеме, онаа опсада не смееше да се случи. Фламини можда беше грешка, ама па Меркел да игра ваква утакмица па ич не иде.
Голот што го примија беше неминовен, фората е што мораше да се даде некој пред тој да се прими, Ленон во таква ситуација ќе дојдеше кога-тогаш (иако Антонини фино го исчува) него, цо полн спринт господ не го фаќа камо ли Јепес да го запре. Иначе дур сме кај Јепес треба да се спомне дека влезе во поише шанси од Ибра, а дур сме кај Ибра, треба да се спомне дека ако оваа епизода му се повтори и во Лондон треба Алегри да покаже малце ташаци и накај 70та минута да го извади од игра. Не е да ме разочара нешто посебно од другите ама Јепес да си направи шанси повеќе од него е поразително.
Лошо е што нема на која измена во составот да се надеваме на повратната, евентуално Боатенг да се врати до тогаш па да запнеме појако со него. Иначе вака ко што е, горе-доле сме ебани, нив им се враќа Бејл, единствен што може него да го чува е Гатузо, а он не игра така да само некој момент на инспирација и они да одиграат катастрофално може да не протне од ова.
У превод овие може само сами да си се елиминираат, ние да ги поминеме тешко.
пс. и да...
коментаторон не знам кој е по име нека земе да дува у ѕиваната ...
:tv: Се виде кој кого му Е** матер :smir:АНТОНИНИ ЌЕ МУ ЕБЕ МАТЕР НА ЛЕНОН!
ANDIAMOOOOOOOOOO
Крајнчар дал гол ?Крајнчар ми враќа вака зашто пред неколку години не сакав да се сликам со него, па од инат денес даде гол
Штета за натпреваров, можевме да имаме позитивен резултат, ама очигледно некои работи не идaт најсјајно.
И да Гатузо ми е ИДОЛ!
Курнас на што дрога си вечер?Крајнчар ми враќа вака зашто пред неколку години не сакав да се сликам со него, па од инат денес даде гол
Штета за натпреваров, можевме да имаме позитивен резултат, ама очигледно некои работи не идaт најсјајно.
И да Гатузо ми е ИДОЛ!
хеахеа баце, нас не ни треба да го чуваме Бејл, нас ни треба второтo полувреме од денес да го направиме две полувремиња на возвратната за да поминеме.Пејо ти си од ретките овде што имаш сенс за фудбалот што го негува Милан.
Според тебе,дали Боатенг треба да игра десно со абате и да го сопрат Белј
Милан добро играше ама ги потепаа...
Рино се изнервира многу на картонот за кој дури и дебилот од Канал 5 кажа дека не требаше да го добие иако кога Рино јадеше лактови и давенја од Крауч и Пинар овај викаше дека Гатузо се пресметува физички,како што кажа Пејо,на полувреме е 1-о на тот. за две недели има второ.Тоа е, неискусен Алегри... ние коа освојувавмо ЛШ он ги водел Гросето, Сасуло...
Не ми е јасно ка прво зош излезе Сидорф, која е причината? Повреда или Алегри сакаше поофанзивно да тргне у вториот дел?
Го остава Фламини на терен... човек без мозок! Се влага ли така со 2 ноге бе? нека биде среќен црвен што не доби... Ако мислеше да напаѓа, извади го Јепес (без разлика што беше еден од најдобрите на терен денеска) стај го Пато... Силва ќе заземеше негова позиција... а не дефанзивен среден ред... акција нема кој да почне...
Toj притисок што го вршевмо во вториот дел требаше и во првиот... несмееше Милан да дозволи Тотенхем да ги стисне уште на почеток и тоа дома... Нападот ништо не направи, појќе шанси имаше Јепес да даде гол одколку некој од нападот...
Инаку Гатузо е пример за цел тим!
- пример како се игра со срце на терен, се гине за тимот...
само голема штета што доби жолт картон и следна утакмица ќе пропушти... баш кога се враќа на таа страна Бејл!
A овој сељаков требаше појќе да си добие!
нема он што да бара пред белата линија...
како и да е... има реванш, има надеж!
Топка е, се врти... Форца Милан !!!
Ова е и најголемата причина за поразот !Тоа е, неискусен Алегри... ние коа освојувавмо ЛШ он ги водел Гросето, Сасуло...
Не ми е јасно ка прво зош излезе Сидорф, која е причината? Повреда или Алегри сакаше поофанзивно да тргне у вториот дел?
Го остава Фламини на терен... човек без мозок! Се влага ли така со 2 ноге бе? нека биде среќен црвен што не доби... Ако мислеше да напаѓа, извади го Јепес (без разлика што беше еден од најдобрите на терен денеска) стај го Пато... Силва ќе заземеше негова позиција... а не дефанзивен среден ред... акција нема кој да почне...
Убиј го се да му е*ам !!!!!A овој сељаков требаше појќе да си добие!
нема он што да бара пред белата линија...