Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .

_Vlatko_

Rossonero
Член од
2 ноември 2008
Мислења
759
Поени од реакции
45
http://www.acmilan-serbia.com/2011/02/pukla-idila-u-milanu-pato-tone-sve.html

Тоа е она што го зборам во последниве 2-3 кола...некако работава не ја бива измеѓу нив двајца...еден мора да си оди летово а ако ме прашаат мене тоа би бил Ибра затоа што мислам дека е човек за 1 сезона најмногу 2, додека Пато ќе биде еден од најдобрите напаѓачи на денешницава

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.532
Поени од реакции
5.523

Тоа е она што го зборам во последниве 2-3 кола...некако работава не ја бива измеѓу нив двајца...еден мора да си оди летово а ако ме прашаат мене тоа би бил Ибра затоа што мислам дека е човек за 1 сезона најмногу 2, додека Пато ќе биде еден од најдобрите напаѓачи на денешницава
И ја сум за Ибра да го летнат... ама штознам, тешко тоа...
до душа исти курац ми е, и двајцата се курнази...

Ако ни избега Пато ќе биде штета... а и осеќам ќе ни избега за мала сума
...ако биде барем да земемо добра пара од него, не е единствен =)

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676

И ја сум за Ибра да го летнат... ама штознам, тешко тоа...

Ако ни избега Пато ќе биде штета... а и осеќам ќе ни избега за мала сума
Ни Ибра ни Пато

Жути*

Kévin Constant за победа !
Член од
20 јули 2009
Мислења
794
Поени од реакции
275
Може да си прајме до утре муабет и да се лажеме али Пато од Милано не си иде уште добри 4-5 години ...

А тоа дека не се слагаат со Ибра на терен и дека им е напнат односот се забележува , вадља Алегри ќе треба да измозга што би било најидеално за овие двајца да функционираат како што треба, затоа што очигледно на Пато не му иде таа крилна позиција што му ја задава Алегри а доста често веќе го форсира таму.

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Искрено не знам како ке го реши Алегри ова,но подобро е да реагира побрзо за да не се случи некој поголем инцидент што би ја расипал атмосферата во тимот.

^Capo^

Креативец во движење:)
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.752
Поени од реакции
285
Да сум на местото на Пато и ја би бил напнат, во најмалце 2-3 ситуации можеше да го проигра сам пред гол пато ама босанецот тврдоглав се гледаше дека беше напален гол да даде.

Јебига егоцентрик е не поднесува да дели со некого слава...

Пато идење од Милан НИ КА КО со правилно развивање и грижа малиот е идна Златна Топка

_Vlatko_

Rossonero
Член од
2 ноември 2008
Мислења
759
Поени од реакции
45
Јас мислам дека Ибра ќе си иде на крај на сезонава затоа што ако дојде Гансо ( а како што гледаме ќе дојде ) ондак тешко дека Галијани ќе даде уште толку пари за да го откупи Ибра.

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Ќе се реши некако таа ситуација бе што се сеќирате :)

Со повредениве до кај сме кога се враќаат ?

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.794
Поени од реакции
49.793
Амрозини најнов...пауза 2 месеца.... и сеа званично почна и да ми се свиѓа Ван Бомел...

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Ќе се реши некако таа ситуација бе што се сеќирате :)

Со повредениве до кај сме кога се враќаат ?
Боатенг треба да се врати за помалку од 2 недели. Барем така пишуваше на миланњус.

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Прееска на ТВ го гледав дебито на Роналдињо за Фламенгос .... кинеше мајсторот како препороден играше ...

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Прееска на ТВ го гледав дебито на Роналдињо за Фламенгос .... кинеше мајсторот како препороден играше ...
баш ми е мила што е така...штета што кај нас едноставно немаше желба за играње :toe:

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.794
Поени од реакции
49.793
Само што ке нема со кој да играме во Лш :)
и така не се надевам на нешто посебн сезоанва таму, ако видиш како играме против било која поојака екипа (со исклучок на Интер што беа село без кучиња) лесно е да се сфатиш колку е саат. Едино што сакам е да го поминеме Тотенхем и тоа колку да не пука бламот, али па и ако не поминеме, нема да ми биде многу жал пошто и така за нив си навивам :P

баш ми е мила што е така...штета што кај нас едноставно немаше желба за играње :tштиoe:
Нема врска, желба не желба, тоа е вонесериски иргач- желба секогаш има, фората е што шансата си ја пропушти лани, кога можеше да извади убаво продлжување на договорот, он калкулираше дека ќе биде пак прва звезда и ќе може да условуа.

После откако дојде Ибра и се виде дека и без него се игра, стана јасно дека само ќе му бараат беља за да го испалат и со тоа ресторанот му ја најдоа.. Тотално без везе, ама треба тој брат му да го криви за се, пошто он го тераше да биде лаком.

Kajgana Shop

На врв Bottom