Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Изјава на Робињо во врска со можен трансфер на Гансо: "I don't think Ganso will go to Inter," he revealed. "He is a Milanista and this is a good sign for us I think. I'd love to play alongside him again. He is a an emerging talent."

Кај го виде ова?
Ја како што знам требаше да се врати на срединава од Февруари или нешто покасно.. еве инфо од 08.01.11 каде што вика "Zambrotta operation ok, Zambrotta was made to the meniscus. His return is expected in about a month. -(google translate)"
и уште една информација од 01.21.11 "Zambrotta, whose return was scheduled for later this month, it should not do it before mid-February. It continues the mystery of the conditions of Boateng. Galliani has confirmed that the time to review again in the field of Ghana will be even longer. Inzaghi could return in mid-April. -(google translate)"

Пред 2 саата прочитав негде, не знам кај беше мислам на Миланљус, поздрав :).

179649_10150102240013785_200785748784_6275862_1025581_n.jpg

Ибра: Ако кикснеш вечер ќе го јадеш немиен :D.

Бонера ја најавува неговата опасност :icon_lol:

Нека го вади Пато - ОУТ, најслаб во прво полувреме од навалата ...Касано - ИН
Многу чуден играч ми е, класичен голгетер ..ич не учествува во играта и градењето на акции али за да даде гол е злато играч.

Легротаје деби, Бонера ауфидерзен.:vozbud:

Добро бе има ли смисла олку зар да се нема да му ебем мајката :/

ВЛЕЗИ више еднаш топко проклета!!!

- и на ОДО се по список! или набацуј ка што треба или подавај ти ебам идиотот...

Ау јеботе ако е нормален овја Козак , има ли памет бе !

Ау колку лошо изглеаше прскаше крв од главата на Легрораље, се надевам дека не е страшно колку што изгледаше !

Абе бегај каков малер сме, и Урби се изнапромашува, Ибра индивидуалист.

A и овја Емануелсон нек си јебе векот му ебем неспособниот !

Ибра или Пато ... Еден си иде на лето, најверојатно вториот. Очигледно е да го ебем :)

Па преку курот више аман... и судуја и емануелсон и касано и пенал и све у пм. ..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom