P
PewDiePie
Гостин
На Миланњус кажаа дека денес или утре ќе потпишел за 3 мил.Ова пак википедија сорс или има негде ??
На Миланњус кажаа дека денес или утре ќе потпишел за 3 мил.Ова пак википедија сорс или има негде ??
Ма SASUKE и јас сум да се донесе идеален јак лев бек сите знаеме кај се најголемите проблеми во овој тим, но трансфер пазарот и цените на играчите во задњиве 2-3 години се страшно високи, а тоа дека Галијани ќе одвои 20 - 30м за некој Контрао или некој Петко за да го донесе во Милан е невозможно и за тоа ќе донесе некоја ваква скапаница ајде нејќам да го судам затоа што не сум го гледал до сеа ни еднаш овој Зиглер па ќе му дадам време вадља од нашиот мил Антонини неможе да биде полош. А незнам зашто го кривиш Галијани ако сезонава биде неуспешна за Милан, јас глеам кривец само во Алегри и во никој друг а ако сезоната биде неуспешна и не се освои првенство се надевам дека ќе му акнат клоца на мајмунов и ќе донесат некој асален тренер. Алегри има супер тим годинава али премногу киксови направи, еве ако земеме дека Интер ќе биде втор на табела за брзо време и предноста да биде само 3 бода за мене е тоа стварно неуспех откако знаеме каков беше Интер во последните 4 месеци а и згора на се Милан го победи Интер во меѓусебен дуел ( остануе уште еден до крај ) и само да се има предност од 3 бода е стварно смешно. Киксот со новолигашот Чезена одма на почеток можам брзо да го заборавам, али нерешениот со Катаниа дома и нерешената против Самдориа никако неможам да му ги заборавам на Алегри. Успеа пред домашна публика да изгуби и од Рома и од Јуве ( кога го чека реванш на пролет против истите ) и ќе биде пеколно тешко. Затоа викам овие две нерешени утакмици против Удинезе и Лече ќе бидат од огромно значење за конечниот исход на табелата.Нема да биде неизвесна,Милан можеше да си ја осигура уште Зимава ако донесеше еден квалитетен бек ама они денес ќе го потпишат Зиглер дечкото што како што го гледав вчера нема појма од одбрана,никаков буквално никаков во дуелите еден на еден,тотално самоубиство од БЕК,во напад нешто подобар и нешто подобар на технички план од Антонини.За 3 милиони ќе го земат и толку од бекови за нас,можно е и Лазари да го соберат пошто и тој е шампион како Циглава. Криво ми е што Галијани си го погази зборот дека ако се зема ќе се зема играч од квалитетот на Касано,хех стварно новиот Ешли Кол го земавме. Нека му текне кога пак ќе ја изгуби титулата годинава од Интер,дека на Лето џабе ќе му бидат и Балотели и Џеко и Петко и Стојко,нека му текне дека без одбрана може само прст у гз да си бутне.
Очигледно не се разбираме ... Провери за колку пари дојде во Милан Кафу а и Сержињо. Нит сум го гледал Кришито нит сум го глеал Зиглер за да можам да судам но ај дека ти им ги познаваш квалитетите ако не ти е тешко опиши ги двајцата играчи. А тоа дека Милан ќе фрли дебели пари за лев бек мало сутра. Да сакале да фрлаат сигурно до сеа веќе ќе имаше некој квалитетен играч во Милан на таа позиција биди убеден во тоа.Фино ако вашето мерило за квалитетен бек е "да е подобар од Антонини".......не е ни чудо што сме 3 год без титула очигледно и Галијани го дели истото мислење. Исто и Алегри ќе ја сноси вината и ќе биде избркан најверојатно на крај на сезона зошто нема да освои ништо,ама и Галијани е крив затоа што после Кафу и Сержињо Милан нема видено асален бек(нормално Малдини не смее ни да се спомне). А тоа дека не биле достапни играчите овој трансфер период тешко,може Галијани ако сака да го донесе Кришито,не навивачи,слонови нека му пратат на газдата на Џенова ако сака Галијани да го земе ќе го земе,ама не,он пак си почнува тоа старото негово "кога е гага и солта е блага" ај да речеш да немаат пари да ги оправдаш до негде ама вака кога се ослободија од Дињо,хе страшно тоест трагично.
Денес очекувам да победат чисто да се вратиме на победнички патеки,се надевам дека Меркел и Страсер и Касано ќе изиграат добро. Ако победат Циглич ќе игра против "своите" во купот.
Дај боже да не го игра вечер нејќам пак да се повреди на некоја небитна утакмица.Изгледа вечерва без Силва...
Не не брат,ве разбирам јас и тебе и Чапо,само дали вие мене ме разбирате дека,а Антонини а Зиглер на бековска позиција може да не кошта титула до ЈУНИ? Башка не може ни во Л.Ш. да игра.САСУКЕ не се разбираме очигледно е :smir:
.Реков јас за до ЈУНИ ќе ни се најде Ѕиглер на таа позиција но за понатаму мора да се бара квалитетен бек освем ако овој не се покаже како таков во што чисто сумљам.
Те разбирам јас што сакаш да кажеш.Не не брат,ве разбирам јас и тебе и Чако,само дали вие мене ме разбирате дека,а Антонини а Зиглер на бековска позиција може да не кошта титула до ЈУНИ? Башка не може ни во Л.Ш. да игра.
П.С. Бел бумбар за неиграњето на Силва вечер,се надевам дека ќе игра Сократис.