Windfucker
Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
- Член од
- 30 април 2010
- Мислења
- 8.459
- Поени од реакции
- 15.326
- Локација
- Wolfpack Reproducing Area
- Веб-сајт
- dangerousminds.net
Истиов муабет од 93-та се врти кога уште на школо одев
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ете поубаво ми е да верувам дека има луѓе кои сепак се чувствуваат поубаво за празниците.
Ако тебе ти се погодиле деновиве намуртени луѓе, јас денес видов многу весели фацки.
АБе каде, оти го нема онај филмот секоја година што го даваат ова време, со едни деца кога се противат против чистењето на снегот, и тој секагаш ќе му го чисти снегот со камион голем, незнам мислам ЧИСТАЧОТ ќе го викаат, и на крајот ќе го врзат за знак еден и ќе му го земат камионот....ГО САКАМ ТОЈ ФИЛМ, ме потсеќа на НОВА ГОДИНА :smir:![]()
Едно процедурално (не оти знам што значи процедурално ама културно звучи)
-само фали снег, малку за атмосфера![]()
АБе каде, оти го нема онај филмот секоја година што го даваат ова време, со едни деца кога се противат против чистењето на снегот, и тој секагаш ќе му го чисти снегот со камион голем, незнам мислам ЧИСТАЧОТ ќе го викаат, и на крајот ќе го врзат за знак еден и ќе му го земат камионот....ГО САКАМ ТОЈ ФИЛМ, ме потсеќа на НОВА ГОДИНА :smir:![]()
Ај некој шо бил низ град плоштад нека каже имало народ немало? Таксистот ми рече ептен било тапа, никој немало.
Ај некој шо бил низ град плоштад нека каже имало народ немало? Таксистот ми рече ептен било тапа, никој немало.