PSN Game Sharing

• Креатор на темата Креатор на темата ErT
  • Време на започнување Време на започнување

ErT

Console Dude
Член од
17 ноември 2007
Мислења
2.208
Поени од реакции
265
За да не ја спамоваме Playstation 3 темата, ќе направам нова тема за ова. Тие што веќе имаат шеровано игри знаат како оди, а за тие новите еве еден краток FAQ.

1. Се креира нов dummy email акаунт.

2. Се креира нов dummy ПСН акаунт.

3. Сите членови се логираат на акаунтот пред да се купи играта, и спуштаат нешто што е без пари (некој Wallpaper или сличн) за да се активира акаунтот на нивната конзола.

4. Откако сите 5 души ќе го активираат акаунтот еден од членовите купува PSN Картица од www.maximuscards.com

5. Картицата се става на ПСН акаунтот и се купува играта.

6. Секој член се логира за да ја симне играта. Не мора да сте логирани на dummy акаунтот за да се спушта играта, откако ќе почне симувањето може слободно да си играте/гледате филм итн. на вашиот акаунт. Исто така игрите што ги спуштате на овој начин, можете да ги играте со вашите акаунти.

Бонус: ПС3то подржува максимум 16 user акаунти. Кога ќе се стигне до оваа бројка, ќе мора да избришите еден од акаунтите за да направите нов шеринг.

Чекор 3 е најбитен. Кога сите членови ќе потврдат дека акаунтот е активиран без проблеми, ниеден од членовите не може да измами и да го даде пасот на некој другар и слично.
-----------------------------------------------------------------

Моментално се чека уште еден за MAG гејм шер.

1. ErT
2. Sveznajko
3. TheTimi
4. Vargo_Online
5.

Само мала корекција : ПС3 поддржува 16 АКТИВНИ , User account-и .
Што значи toa активни , и ?
Имате на линкот горе.

Ајде да делиме игри , ептен поефтино се фаќа .
Плус , има многу кул игрици на PSN .
Пребарајте и ако најдете нешто интересно , постајте тука.

Дали има заинтересирани за Marvel Pinball?

Де бре уште не можеме да најдеме за МАГ 1 скапан човек. Инаку имам јас 35-6 евра на мојот ПС стор. Можам и јас да ја земам МАГ само така ќе е поскапо малце ...
ЕрТ има демо од таа игра ?

Не не, ќе ја земеме од УС Стор, после ќе биде подобро и за ДЛЦ ако сакаме.

Иначе марвел пинбал нема демо. Слична е на Зен Пинбал, таа има демо. Марвел Пинбал е од истите девелопери, само што има Марвел табли (Iron Man, Spider-Man, Wolverine и Blade). Сега се гласа на http://www.marvelpinball.com/ за наредната табла. Моментално води Ghost Rider.

Продавам последен слот на акаунт со следниве игри:

-Battlefield 1943
-Hustle Kings (3D and Move Support)
-Zen Pinball
- Blast Factor Bundle
- TMNT Turtles in Time Reshelled
- Toy Home
- Metal Gear Solid (PS One)
- Crash Bandicoot 2 (PS One)

Цена: 600 денари

Да не има заинтересирани за Dead Space Extraction (овие шо имаат Move контролер)??

Да не има заинтересирани за Dead Space Extraction (овие шо имаат Move контролер)??
Чоек да ти објаснам нешто. Кога е во прашање било која мув игра јас сум ЗА ! :)

--- надополнето ---

Еј само дај гледај да се собереме до петок. Ми се игра нешто ново овој викенд. Другиот ќе бидам зафатен со Killzone3 :)

Чоек да ти објаснам нешто. Кога е во прашање било која мув игра јас сум ЗА ! :)

--- надополнето ---

Еј само дај гледај да се собереме до петок. Ми се игра нешто ново овој викенд. Другиот ќе бидам зафатен со Killzone3 :)

timi dali si za upola cena e do 30-ti vo US Store.....okolu 5$

timi dali si za upola cena e do 30-ti vo US Store.....okolu 5$
Ду и хир мув ? Хехе ок се разбира. Ама само во УС стор, каде ќе најдеме до 30ти некој со таков акаунт. Јас имам пари само на Грчкиот акаунт ...

Ќе видам ако можам да ви најдам акаунт со Tumble. Или и таа да биде на ист аканут со Dead Space

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom