Вака како прво незнам дали има ваква тема на форумов ако има нека ми даде некој лик. А ако нема тогаш ме интересира многу за оружја (факти,најдобри модели ,кога биле изработени итн.). Не ме интересира атомско оружје ,хемиско итн тоа НЕ!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Муабетов ти е сакам да научам се за компјутери...за доволно умешен човек и лажица е оружје.Биди поконктретен.
сакам да научам со колкава брзина се движи куршумот кога ке излета од цефката?
колкава далечина моше да достигне????
да кажете за некое познато орушје кој го користел некоја позната личност?
од кои делови е составено????
како успева да достигне толкава брзина????? еха има уше многу па ако има нешто да споделиш повели
http://en.wikipedia.org/wiki/Muzzle_velocityсакам да научам со колкава брзина се движи куршумот кога ке излета од цефката?
Зависи од оружје до оружје и од типот на оружјето. Пак википедија.колкава далечина моше да достигне????
http://en.wikipedia.org/wiki/Simo_Hayhaда кажете за некое познато орушје кој го користел некоја позната личност?
Метал и дрво, викаше тренерот.од кои делови е составено????
A FREAKIN PROPELLANT!како успева да достигне толкава брзина?????
До сега сите прашања ти се википедиски, т.е. бараш факти кои полесно ќе ги најдеш на википедија отколку овде што ќе наидеш на одговор. Ама ако сакаш ловечки приказни, ова е правото место.еха има уше многу па ако има нешто да споделиш повели
Вака како прво незнам дали има ваква тема на форумов ако има нека ми даде некој лик. А ако нема тогаш ме интересира многу за оружја (факти,најдобри модели ,кога биле изработени итн.). Не ме интересира атомско оружје ,хемиско итн тоа НЕ!!
сакам да научам со колкава брзина се движи куршумот кога ке излета од цефката?
колкава далечина моше да достигне????
да кажете за некое познато орушје кој го користел некоја позната личност?
од кои делови е составено????
како успева да достигне толкава брзина????? еха има уше многу па ако има нешто да споделиш повели
Мене конкретно ме интересира дали е тешко да извадиш дозвола за пиштол во Македонија, и колку е еден убав нов пиштол во Микеи. Имам 23 години, не сум акнат, осудуван нити џанак. Кои се шансите да ми одобрат и долго ли трае постапката?