HTC Wildfire

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
Сакам да го земам телефончево деновиве.. дајте некои искуства кој има кој знае добар лош перформанси едно друго...

само немојте линкови од гсм арена пошо таму на памет веќе знам шо има за него !

Член од
5 декември 2009
Мислења
439
Поени од реакции
66
Се најдобро за телефонов можам да кажам. А за поконкретно прашај... :)
Верувај нема да зажалиш ако го купиш.

Воин без Коњ

краток и јасен
Член од
18 септември 2010
Мислења
850
Поени од реакции
1.213
И ја имам едно прашање:
HTC Wildfire или HTC Desire?

у смисол кој е бољи во што....

Член од
27 јануари 2008
Мислења
1.611
Поени од реакции
85
HTC Desire е подобар телефон, затоа што има поголем AMOLED екран, HD видео (1080p), повеќе RAM, појак процесор (1GHz), но и цената му е поголема (Кликни тука за повеќе... ). Иначе ако се мислиш, не се мисли, земи го HTC Desire има награда за телефон на година ;)

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
значи дечки до 8 000ки земам телефон.. искачачм за саат време од прилика и сум повеќе за вилдфаерот.. ако има некои недостатоци (осим екранот ма да добар си е) кажувајте да не се поебам.. до 8 000 давајте друга понуда ако имате побрзо само

Член од
27 јануари 2008
Мислења
1.611
Поени од реакции
85
Друже напредни телефони се тоа, тоа ти е на некој начин best buy телефон, андроид (софтвер кој го користи) е многу напреден и е во соработка со гугл, така да нема да погрешиш напротив, ке бидеш изненаден...

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
епа ја си го земав телефонов.. со здравје да си се служам а?

екранот океј си е.. ептен ако се забуљаш у него ке приметиш дека пикселите се раздалечени али сепак супер си е

Член од
27 јануари 2008
Мислења
1.611
Поени од реакции
85
Со здравје да си го користиш, тоа е и поентата употребиле застарена технологија на екрани али затоа има супер цена, покрај сето друго, екранот се заборава. Прво што ке ти кажам е да го апдејтираш на фројо, значи ептен има разлика и ке се изненадиш. Поздрав ;)

Член од
18 февруари 2008
Мислења
1.467
Поени од реакции
250
епа ја си го земав телефонов.. со здравје да си се служам а?

екранот океј си е.. ептен ако се забуљаш у него ке приметиш дека пикселите се раздалечени али сепак супер си е
Со здравје да си го користиш, ако не тајна од кај го зема?

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
Со здравје да си го користиш, тоа е и поентата употребиле застарена технологија на екрани али затоа има супер цена, покрај сето друго, екранот се заборава. Прво што ке ти кажам е да го апдејтираш на фројо, значи ептен има разлика и ке се изненадиш. Поздрав ;)
абе да го апдејтирам ама знаеш шо е работата... ја сеа се среќавам со андроид прв пат горе доле се снаоѓам ама незнам како одат апдејтите постапка драјвери курци палци.. ако сакаш да ми помогнеш пиши ПП

--- надополнето ---

Со здравје да си го користиш, ако не тајна од кај го зема?
8000 друже.. за парите ич да не жалам!

Член од
27 јануари 2008
Мислења
1.611
Поени од реакции
85
Како што реков, спремни се овие од HTC, се што ке ти треба ке најдеш на официјалната страна Support одделот.
Еве поточно:
Checking for phone software updates manually
From the Home screen, press MENU, and then tap Settings.
Scroll down the screen, and then tap About phone > System software updates.
On the System software updates screen, tap Check now.
Еве ти ги сите How To за твојот телефон тука...

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
Доколку употребиле понова технологија на екрани, сигурно не би бил 15.000 end user цена :) нели? :)
Иначе прво рикавери исфлешувај потоа едноставно ќе можеш ромови да менуваш или пак GoldCard направи си, ти пратив по пп линк :)

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
дечки ај помош... инсталирав андроид 2.2 на телефонот со апдејт и се си помина океј фино лепо арно ама...
иам едн проблем... значи коа ке го конектирам телефонот преку УСБ кабел на компиутерот треба да добивам интернет на мобилниот..
кај мене тоа не е можно откако напраив апдејт...

Чаре???? Помош??

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
дечки ај помош... инсталирав андроид 2.2 на телефонот со апдејт и се си помина океј фино лепо арно ама...
иам едн проблем... значи коа ке го конектирам телефонот преку УСБ кабел на компиутерот треба да добивам интернет на мобилниот..
кај мене тоа не е можно откако напраив апдејт...

Чаре???? Помош??
Коа ке ти одговорат на прашањето.... пиши нешо повише за телефоно!
Како екрано;
Коче ли;
Гласен ли е;
.......

Пишо некои информации....... и јас сакам да го земам сега со новата понуда на Т-мобиле на рати!

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
Коа ке ти одговорат на прашањето.... пиши нешо повише за телефоно!
Како екрано;
Коче ли;
Гласен ли е;
.......

Пишо некои информации....... и јас сакам да го земам сега со новата понуда на Т-мобиле на рати!
телефонот за тие пари се исплати.. ја се мислев долго ми викаа можеш да шутираш пенали меѓу пикселите ... океј не е сјаен телефонто има маана само со дисплејот али не се ни приметува т.е лоша резолуција има дисплејот. ако прв пат се сраќаваш со смарт фоун т.е со андроид телефонот е одличен. за ти пари добиваш многу повеќе. гласен си е телефонот вози андроид може да апдеејтираш на 2.2 верзија убаво камерче си има 5 мегапиксели имаш ви фи... се шо сакаш имаш едноставно.. ич не му ја мисли купи си го ако си со таква намера!!!

ако те интересира нешо повеќе пиши ми ПП

Kajgana Shop

На врв Bottom